TELEVIZIJA
Ludi D LEGENDA, 14.01.2022 ob 19:23
Vas programira
Poneumljanje in laži na TV pripeljejo do tega, da ljudje enostavno niso več zmožni sprejeti resnice in ločiti kaj je res in kaj ne. Neke vrste hipnoza. Slepo verjamejo prirejenim podatkom in lažem in so zaradi tega dobesedno pripravljeni umreti. Srhljivo in žalostno.
Anonimno, 14.01.2022 ob 19:42
Poneumljanje in laži na TV pripeljejo do tega, da ljudje enostavno niso več zmožni sprejeti resnice in ločiti kaj je res in kaj ne. Neke vrste hipnoza. Slepo verjamejo prirejenim podatkom in lažem in so zaradi tega dobesedno pripravljeni umreti. Srhljivo in žalostno.
Popolnoma se strinjam s tabo grenivka422, in pa z Ludi D LEGENDA.
Radio, televizija, časopisi, reklame… so enostranski mediji. Tudi razna literatura, knjige so enostranski mediji. Avtor je kot bog, bralec mu je podrejen. Za internet trdijo, da je najbolj demokratičen medij kjer lahko sami izbirate razne vsebine. Z vami imam vzpostavljen komunikacijski most samo preko interneta.
Anonimno 2507, 14.01.2022 ob 21:02
Važno da te TV poneumlja, facebook, telegram, bitchute in srbohrvaške fake news pa ne…..
No saj tebe res ne verjetno. Težko najdeš koga bolj zabitega od tebe. Vsaj na tem forumu ne. Darwin je zate doktor. In to pove ogromno.
Vse je iluzija, največa pa je virologija. Znanost ki nebi smela obstajati.
Navadni sužnji ste.Poneuljeni sužnji, ker pametni ljudje niso,ker se zavedajo.
Nikoli svobodni ne boste, ne v duhu ne v tej realnosti…pa vse na dlanu imaste..
paa, vsakega na način programira, ki ga sam hoče.., saj imaš na tisoče programov na razpolago..
Mi otroci socializma smo rasli gor, ko televizorja ni imel glih vsak v vasi.. V hiši v kateri sem jst živel je imela od petih družin v njej samo ena družina televizor.. Moji so pa ene dve leti šparali, da smo končno postavili televizor na mizo, jebi ga.. Spomnim se pa nadaljevanke bananca al kaj je že bila… in smo se vsi iz hiše stisnili v tisto majhno kuhinjo, ki so jo imeli sosedi.., dobesedno en na drugemu smo bili, da smo lahko gledali to nadaljevanko.. Fora je bila samo v tem, da smo vsi bili suhi… Pred par leti ko sem bil spet v tej kuhni, sem samo debelo gledal, kako je bilo možno, da nas je bilo v njej skoraj cela hiša, hehe.. Zdej se bi brez televizorja komot živelo…, brez internete pa težko.
Forum je zaprt za komentiranje.