Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TELEPATIJA???

TELEPATIJA???

A se vam kdaj dogaja,tistim k mate recmo dolgoletnega partnerja,da pomislite na eno stvar pa se pol kr to res zgodi,srhljivo……….
npr…
moj moz gre na bencinski servis po cigarete,k pa pride nazaj mi pa prnese nekej kr sm si fuuuull zazelela,ceprav mu nisem nic rekla…
al pa klice me iz sluzbe dostkrat ko jst hocem poklicat njega, isti moment!!!

to glede klicev se mi dogaja vcasih…

Pogosto se mi dogaja podobno kot tebi.

Jaz vem, kdaj gre mojemu dragemu na tekmah dobro, kdaj ne in ko slutim, da mu ne gre me skrbi da se mu ni kaj zgodilo, takrat sem vesela ko mi sporoči, da je z njim vse vredu, le da niso takrat zmagal, al pa kej podobnga.

To so odnosi, kjer se čutita !

Super !

Nama se to dogaja ful pogosto, veckrat oba naenkrat izgovoriva isto vprasanje, stavek….vcasih je kr mal srhljivo, kot da bi res bral misli.

ja, iza, se strinjam!! to so ta pravi odnosi, ko si na isti valovni dolžnini oz. kot v najinem primeru reče moj fant – “na vezi”. tako, da meni ni v tem nič srhljivega – to je enostavno to!!

lep dan vsem, n.

ja večkrat. Tudi z najboljšo prijateljico ne samo s fantom. Zadnja fora je bil en film. Jaz sem ga htela gledat po tv, pa sem zal ugotovila, da je na sporedu naslednji teden. Ze en dan prej sva se pa s frendico zmenli, da boma imeli babji vecer in v videoteki si je sposodla ravno ta film! Ne da bi ji karkoli omenla.

ja to je nekar tok simpatičnega. nama se to ves čas dogaja, potem se pa smejiva, ker konstantno prihaja do tega, da želim (ali pa on) nekaj predlagat, nekaj vprašat in podobno, pa me on prehiti z isto zadevo (in obratno). to se mi dogaja tudi s sestro in staršema. ja, tok smo močno povezani, da se mi včasih res zdi, da smo korak od tega,da se bomo lahko pogovarjali brez besed 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close