Najdi forum

Dajte mi prosim povedat če ima kdo tukaj telemach (trojček) in kako ste kaj zadovoljni?
Kakšna je v bistvu primerjava z ostalimi ponudniki pa kakšna je pokritost – savinjski konec?

Hvala za mnenja, lp

1. že tretjič so se pri izstavljanju računov zmotili, vsakič seveda v mojo škodo. ko napako javim, se mi seveda opravičujejo, ampak… hm… koliko jih mirno plača? (prvič je bilo 24 EUR, potem 10 EUR, zdaj spet 25 EUR…)
2. menjala sem paket, od kar imam nov sprejemnik, mi ne dela funkcija EPG. ki je seveda ena od največjih prednosti digitalne televizije. da veš kaj gledaš in kaj sledi. klicarim jih že dva meseca, vejo, da je treba napako odpravit, ampak fučka se njim. vsakič mi rečejo, ja, bomo javili res urgentno tehnikom, bo res urgentno popravljeno…

si premalo tečna. tudi meni ni delal EPG, pa sem rekla, naj kar pridejo po to svojo škatlo če so nesposobni zrihtat … in ne boš verjela … je EPG začel delat … imam pa sedaj druge težave, ampak bodo tudi te odpravljene, če bom dovolj “zoprna” :D:D:D

Po začetnih težavah in nesoglasjih – mal je bilo treba težit – zdaj vse ok. Dela praktično brez izpadov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close