Najdi forum

Telemach problem

Tisti, ki imate Telemach, ali se lahko prijavite v storitev Moj račun na Telemachovi spletni strani? Meni že od včeraj noče odpreti.

____________________________________________________________________________________________________________ “A reader lives a thousand lives before he dies, said Jojen. The man who never reads lives only one.” George R. R. Martin: "A Dance With Dragons"

Prijavim (in sem se), komod. Ima pa Telemach svoje šege in nvade, katerih
sem se naveličala in razmišljam o odhodu. (nonstop nadgrajevanje njihovih sistemov)

jAZ SE PRESTAVIM, AMPAK NE VEM ŠE KAM, ker Telemah ne dela niti en sam dan tak kot se reče.

Kaj vam pri Telemachu ne dela in kje?

Jaz ravno razmišljam o enem trojčku – pri Telemachu imam TV, Tuštelekom internet in Telekom telefon. Pride enih 55 eur mesečno. S tem, da stacionarnega telefona skor ne rabimo …

Meni pri telemachu vedno vse dela, za razliko od siola, ki sem ga mela prej.

Že leta nisem slišal kakšne utemeljene kritike, da Telemach generalno gledano ne bi deloval dobro. Dolgo nazaj, ko so na veliko kupovali druge operaterje, je bilo tega več, ampak tisto so bili verjetno stari grehi.

Na prejšnji lokaciji je imelo naše podjetje tudi Telemachov kabelski priključek in smo bili zelo zadovoljni – še zlasti ker so nam vmes podvojili kapacitete brez doplačila. Prej in kasneje je delovalo odlično. Res pa je, da bi jim takoj sporočili, če kaj ne bi bilo OK in tudi pričakovali rešitev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close