Telemach je NATEG! Podrobno preberi…
Jaz sem odpovedal pogodbo zaradi objavljene podražitve telefonskih storitev maja letos 2020. Potem pa so to objavo iz nekih razlogov odstranili iz njihove spletne strani. Sedaj pa mi hočejo zaračunati predčasno prekinitev…
Povrh so še lopovi – pravi mali kurji tatovi in se očitno ne zavedajo, da delajo sebi “medvedjo uslugo”. Upam, da bodo crknili!
Sem se ravno dobra dva meseca nazaj prestavila na Telemach, 2 fiksni številki prestavitev iz Telekoma, 2 mobilni prestavitev iz Telekoma, 2 mobilni iz A1, internet hitrejši po prestavitvi iz Telekoma, TV združen v paket, že prej Telemach.
Uredili so vse oni, vse prestavitve, položniva zdaj cca 40% prejšnjih. Deluje vse OK.
Ja, tako je, če ste socialci, ki se vam ne da delat in zaslužit, potem morate pa gledat na vsak evro in škrtarit. Jaz vam priporočam, da dvajset let stare bemveje zamenjate za deset let stare fiate, se vam bodo občutno znižali stroški vzdrževanja. Ti stroški sicer niso v nobenem drobnem tisku kupoprodajne pogodbe navedeni, ampak bi vam vseeno lahko že potegnilo.
Sem pa sedajle šel prav primerjat ponudbo mobilnih paketov Telekoma in Telemacha za 4 osebe. Pri Telemachu te mesečno stane za paket Največ 16,47 mesečno x 4 = 65,88 €. Pri Telekomu če bi vzel pa primerljiv paket NAJ C + 3 dodatne številke številke, pride pa 61 €.
S tem, da POZOR, pri Telemachu želijo, da se ti vežeš za 2 leti!!! + pri prenosu podatkov imajo pri paketu Največ, neko zvezdico z opombo “Veljajo pravila primerne porabe”. Kaj ta pravila primerne porabe konkretno pomenijo ne piše nikjer (so barabe skrili). Sem pa bil cca. 2 leti nazaj pri Telemachu in vem, da je po 100 GB prenesenih podatkov hitrost prenosa postala neuporabna. Pri Telekomu vezave ni, skupnega prenosa pri konstantni hitrosti na vseh štirih številkah pa je 500 GB, se pravi 125 GB na številko, kar je več kot dovolj, pa še odšteva se od skupne količine, kar pomeni, če en porabi manj, lahko drugi več.
Skratka Telemach konkretno nateguje. Največ folka verjetno privabijo s konstantno akcijo 1 € prvih šest mesecev, nato pa presotalih 18 mesecev, ko si še vezan p0 norih 21,9 € mesečno. Hvala lepa ampak NE!
Forum je zaprt za komentiranje.