telemach-groza
imam digitalni trojček in sem razočarana…sama shema, cenejši od drugih vse ok ampak obupno počasi preklaplja med programi…vedno ko preklopim mi izpiše ˇ”kodiran ” program, preklopili ste na cam modul..oz nekaj podobnega….ali se to vsem dogaja, je mogoče odvisno od hitrosti interneta..imam najnižjo hitrost…obupno ko preklapljaš med programi in nekaj iščeš pa čakaš celo večnost na se pojavi slika…na tehnični pomoči so mi povedali da naj ponastavim tv…nič boljše…sem tik na tem da grem k T2…
je pri drugih tudi tako ali?
T2 ni nic boljsi. Je brat narocil pred casom pa ima cel kup problemov, tv se nekako dela internet pa bolj ne kot ja…
Enako pri meni.
Mislim da je precej odvisno od sprejemnika signala (tiste škatlice, ki si jo dobila od telemacha)…
Jaz TV-ja sploh ne gledam več preko digitalnega sprejemnika, ampak mam kabelsko priklopljeno direktno na TV (analogni signal).
Bi tudi zamenjal ponudnika, a kaj ko sem sklenil vezavo za 24 mesecev….
Poden od podna v glavnem.
Hitrost preklopa med programi pri novejših televizijah,ki imajo vstavljen modul in kartico je odvisna od same televizije oz. vgrajenega tunerja v televizji.
Če uporabljate Cisco sprejemnik in se programi zaklepajo je potrebno preveriti nastavitev starševskega nadzora funkcijo najdete,če greste v meni – nastavitve – starševski nadzor .
Zraven napisa starševski nadzor je številka ta številka označuje letnico oz. raven zaščite.
Forum je zaprt za komentiranje.