Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telekomovi naročniki financirajo Nova24TV

Telekomovi naročniki financirajo Nova24TV

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 28.12.2021 ob 13:14

Popay npr, 28.12.2021 ob 11:14

telekom je cel od s(d)s greznice, včasih sem tu pa tam pogledal na siol, zdej pa tega ne moreš brati, nadomešča nora24tv, ker tisto gledajo samo tisti, ki volijo s(d)s greznico….

Siol postaja kopija Nova24, res škoda, ker sem ga sama brala, zdaj zelooo redko.

Kako a ni bila to že od samga začetka nacistična propaganda? Sej ta siol je že leta nazaj mel polno Demokracija/Repoter stil člankov. Tako kot njihova televizija PLANET, sam začetek televizije je bil bapad na družino Jankovič. Oče od Z. Jankoviča je napadel novinarje.

Pa teladva Blaž Jarc in Mirko Mayer sta bila čisto fašistoidna.

To pa res… takšna greznica, kot je siol, pa težko najdeš. Sodeč po klikbajtnaslovih itak nihče več tega ne gleda.

jj568, 27.12.2021 ob 20:57

Telekom Slovenije ni samo največji državni oglaševalec na Nova24TV, ampak je po zamenjavi vlade postal tudi njen glavni financer. To pomeni, da njeno delovanje financirajo Telekomovi naročniki, zaradi vsega tega pa je nižji tudi dobiček večinsko državnega podjetja. pic.twitter.com/6DaJXrQ59k

— necenzurirano.si (@necenzurirano_) December 27, 2021

Telekom je leglo korupcije. Na željo določenih zaposlenih ali znancev zaposlenih proti plačilu prisluškujejo uporabnikom mobilne telefonije in jim celo prekinjajo telefonske zveze za 1 minuto.

Me ne preseneča, 28.12.2021 ob 15:11

Telekom je leglo korupcije. Na željo določenih zaposlenih ali znancev zaposlenih proti plačilu prisluškujejo uporabnikom mobilne telefonije in jim celo prekinjajo telefonske zveze za 1 minuto.

Itak. Mi je pravil znanec, ki ima soseda, katerega sestrična pozna nekoga, ki je hodil s punco, katere bivši fant je preko študenta delal v Telekomu. Vsak zaposleni že takoj po prihodu dobi posebne slušalke, da se lahko priključi na katerikoli telefon. Čez kakšen mesec pa dobi poseben monitor, za branje smsjev. Monitor za pregledovanje mmsjev pa dobijo le redno zaposleni. Koliko časa lahko porabijo za prisluškovanje in branje, zavisi od njihove uspešnosti.

Sicer ni potrjeno, a obstajajo govorice, da naj bi višji šefi imeli dostop tudi do pogovorov galaktikov, ki se nahajajo v orbiti.

Veš da, 28.12.2021 ob 16:04

Itak. Mi je pravil znanec, ki ima soseda, katerega sestrična pozna nekoga, ki je hodil s punco, katere bivši fant je preko študenta delal v Telekomu. Vsak zaposleni že takoj po prihodu dobi posebne slušalke, da se lahko priključi na katerikoli telefon. Čez kakšen mesec pa dobi poseben monitor, za branje smsjev. Monitor za pregledovanje mmsjev pa dobijo le redno zaposleni. Koliko časa lahko porabijo za prisluškovanje in branje, zavisi od njihove uspešnosti.

Sicer ni potrjeno, a obstajajo govorice, da naj bi višji šefi imeli dostop tudi do pogovorov galaktikov, ki se nahajajo v orbiti.

Zdaj stvari vodiš v drug ekstrem. Ampak zgodilo se je in za to imamo priče. Marjan že ve.

Čez praznike sem doma pri starših. Že leta imajo vse pri Telekomu – TV, optiko, njuna in bratov mobitel. Danes sva se z očetom usedla v avto in šla zamenjat ponudnika. Ne samo da ne bomo več financirali fašizma, tudi račun bo znatno nižji.

Janša kot Vučić: Telekom plačuje Nova24TV za blatenje nasprotnikov
Objavljamo nove dokaze, da Telekom Slovenije pred volitvami prikrito financira strankarsko televizijo SDS.
https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/jansa-kot-vucic-telekom-placuje-nova24tv-za-blatenje-nasprotnikov-931727

Anonimno 8079, 28.12.2021 ob 20:26

Telekom Slovenije s plačevanjem Nova24TV ne financira le poslancev državnega zbora, ampak tudi ministre in predstavnike izvršne veje oblasti. Ti so namreč delničarji tega medija in imajo od pomoči neposredno korist.

Da ne bom več financiral tovarne zlobe, prosim za nasvet: Telemach, T-2 ali A1 za cel paket? Hvala.

22496835″][/quote]

Baje je te  norce fananciral celo sam kralj banan, rastoder.., sej nič slabega ne mislim ampak čist slucajno pride na misel ena taka povezava vsega skupaj, banane, opice, te slike, neki je na tem, ni to kar tako brezvezne..

razmišljam…., 28.12.2021 ob 13:15

Se sekira, 28.12.2021 ob 11:59

Anonimno 2460, 28.12.2021 ob 10:07

Vsak mesec dobim klic iz Telemacha, če želim zamenjati mobilnega operaterja. Sem se upiral do sedaj, ker sem zadovoljen. A ta svinjarija s financiranjem Nora24 me počasi prepričuje, da to naredim.

Telekom, vas gledam!

In Telekom se bo močno zasekiral, zagotovo bodo padle njegove delnice in bo sklicana izredna seja nadzornega sveta, če bo ob tvojih (v najboljšem primeru) 30 ojrčkov na mesec. V kakšni pravljici pa živiš?

Zakaj taka uzaljenost? Pač nočem imeti popolnoma ničesar z SDS. Če se zaradi tega drugi sekirate ali ne, mi je pa vseeno.

Da ti razmišljaš?

Po neuradnih informacijah so pritiski vlade na Pro Plus takšni, da je možno celo, da bi Telekom Slovenije lahko izključil programe Pro Plusa iz svoje osnovne televizijske programske sheme.

Bi lahko Telekom izločil POP TV in Kanal A iz osnovne programske sheme?

jj napada poptv in kanal a, 29.12.2021 ob 15:51

Po neuradnih informacijah so pritiski vlade na Pro Plus takšni, da je možno celo, da bi Telekom Slovenije lahko izključil programe Pro Plusa iz svoje osnovne televizijske programske sheme.

Bi lahko Telekom izločil POP TV in Kanal A iz osnovne programske sheme?

No, ko bodo vsi mediji (če) 20 let pro SDS, potem pa mogoče lahko govorimo o približni uravnoteženosti medijev.

Btw, koliko sta pop pa rtv poročala o Masleši, diplomi in pravosodnem izpitu? 🙂

Poslanca Simonoviča so pa napadli kot da je množični morilec, ker je potreboval en dan, da je pač v kleti pobrskal in našel diplomo.

Ma ne ga srat, 29.12.2021 ob 13:35

Da ti razmišljaš?

Jaz razmišljam, ti kakaš. Tudi prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close