Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telekomovi naročniki financirajo Nova24TV

Telekomovi naročniki financirajo Nova24TV

Telekom Slovenije ni samo največji državni oglaševalec na Nova24TV, ampak je po zamenjavi vlade postal tudi njen glavni financer. To pomeni, da njeno delovanje financirajo Telekomovi naročniki, zaradi vsega tega pa je nižji tudi dobiček večinsko državnega podjetja. pic.twitter.com/6DaJXrQ59k

— necenzurirano.si (@necenzurirano_) December 27, 2021

To bi bilo prav. So veliko bolj objektiven medij kot SLO1 in POP

Se ne čudim. Za Slovenijo normalno. In to ni še nič. Bogve, kakšne vse plane ima Veliki Vodja za čas po volitvah, ko bo spet zmagal…

Odgovor na objavo uporabnika
Para Bellum, 27.12.2021 ob 21:03

Se ne čudim. Za Slovenijo normalno. In to ni še nič. Bogve, kakšne vse plane ima Veliki Vodja za čas po volitvah, ko bo spet zmagal…

Upam da ga ne boš volil

Vsaka vlada ima svoje hobotnice z dolgimi lovkami. Še sanja se nam ne, koliko so prepredene, prek koga in do koga. Pisunčki povejo mogoče 2 desetini, ostalo je očem prikrito. To se definitivno ne bi smelo dogajat! Šele tu se svingajo.

Tako ti povem, 27.12.2021 ob 21:01

To bi bilo prav. So veliko bolj objektiven medij kot SLO1 in POP

To je pa res. Najbolj objektivni, v službi resnice. Edine resnice.

to pa res ni nič novega. To ja počnejo vsa državna podjetja že 30 let.

Srh me spreletava ob tvojih, bojim se da pravilnih predikcijah.

Namenjeno Para Bellumu 

Kopriva, 28.12.2021 ob 07:20

To je pa res. Najbolj objektivni, v službi resnice. Edine resnice.

Kopriva, če ne bo citiralo  …

Srh me spreleti tudi ob tvojih besedah.  Verjetno je razvidno iz konteksta, da iz drugih razlogov, kot pri Para Bellum.

Ne čudi me več vzpon nacizma, kakor me je nekoč  …

Navijam za Janševo vlado, ta 10. PKP je super.

Ne bit naivni, ne mislite si, Telekom podpira desnake. Ampak Telekom pa financira Novo24, ker jo ima dolgoročni namen odkupit, prevzet in menjat desno politiko v levo!

Vsak mesec dobim klic iz Telemacha, če želim zamenjati mobilnega operaterja. Sem se upiral do sedaj, ker sem zadovoljen. A ta svinjarija s financiranjem Nora24 me počasi prepričuje, da to naredim.

Telekom, vas gledam!

Torej državni Telekom plačuje SDS trobilu 1,5 milijona evrov letno, da lahko ti vsem nam očitajo, da smo lenuhi in da naj se raje sami (za razliko od njih) znajdemo na trgu?!? Nova vlada bo morala končati to financiranje tovarne zlobe, sovraštva in sprenevedanja.

Anonimno 2460, 28.12.2021 ob 10:07

Vsak mesec dobim klic iz Telemacha, če želim zamenjati mobilnega operaterja. Sem se upiral do sedaj, ker sem zadovoljen. A ta svinjarija s financiranjem Nora24 me počasi prepričuje, da to naredim.

Telekom, vas gledam!

Jaz sem že par mesecev nazaj menjala. Takrat, ko se je siol portal mocno spremenil.

Pa se ceneje je zdaj.

Zakaj pa bi imeli samo leve medije?

Državljani bi želeli slišati tudi resnico, kar pa je na levih medijih nemogoče.

???

@Tako ti povem

Jaz sicer imam nekaj pri telekomu, a razmišljam, da ta vlada ne bo večno in da bo njegovo lastništvo le postalo zopet normalno. Tako da še ne bom odpovedala naročnine. Morda po volitvah, če bodo spet sdsovci na ablasti.

telekom je cel od s(d)s greznice, včasih sem tu pa tam pogledal na siol, zdej pa tega ne moreš brati, nadomešča nora24tv, ker tisto gledajo samo tisti, ki volijo s(d)s greznico….

Grenivka422, 27.12.2021 ob 23:54

Vsaka vlada ima svoje hobotnice z dolgimi lovkami. Še sanja se nam ne, koliko so prepredene, prek koga in do koga. Pisunčki povejo mogoče 2 desetini, ostalo je očem prikrito. To se definitivno ne bi smelo dogajat! Šele tu se svingajo.

Lepo povedano in čudim še, da ljudem to še ni jasno. Pa ne gre le za neko podjetje, ampak za vsa podobna podjetja in sisteme. Lovke levih in desnih se v hobotnici prav lepo prepletajo, delujejo usklajeno, saj je njihov skupni cilj denar. Vsake toliko časa prek medijev vržejo kost, da se neumen folk zapodi in zgrize, oni pa se v varnem ozadju le smejejo neskončni naivnosti ovčk, ki jim ni jasno, da je vse skupaj le farsa.

In neka ovčka bo iz užaljenost prenesla svoj paketek k drugemu operaterju in mislila, da bo s tem spodkopala sistem. Je Jelinčič lepo povedal, da je narod glup.

In Telekom se bo močno zasekiral, zagotovo bodo padle njegove delnice in bo sklicana izredna seja nadzornega sveta, če bo ob tvojih (v najboljšem primeru) 30 ojrčkov na mesec. V kakšni pravljici pa živiš?

Se sekira, 28.12.2021 ob 11:59

In Telekom se bo močno zasekiral, zagotovo bodo padle njegove delnice in bo sklicana izredna seja nadzornega sveta, če bo ob tvojih (v najboljšem primeru) 30 ojrčkov na mesec. V kakšni pravljici pa živiš?

zaradi enega ne, če bi pa to naredilo recimo 70% naročnikov, pa se bi jim precej poznalo.

Popay npr, 28.12.2021 ob 11:14

telekom je cel od s(d)s greznice, včasih sem tu pa tam pogledal na siol, zdej pa tega ne moreš brati, nadomešča nora24tv, ker tisto gledajo samo tisti, ki volijo s(d)s greznico….

?enako

Siol postaja kopija Nova24, res škoda, ker sem ga sama brala, zdaj zelooo redko.

Zakaj taka uzaljenost? Pač nočem imeti popolnoma ničesar z SDS. Če se zaradi tega drugi sekirate ali ne, mi je pa vseeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close