Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija telefon, mobilni usmerjevalnik, IR,

telefon, mobilni usmerjevalnik, IR,

Vglavnem mene zanima vse, kar se tiče brezžičnega delovanja.
Ali se da povezati npr računalnik in TV, računalnik je v zgornjem nadstropju, TV pa spodaj v dnevni sobi, in me zanima, če se da to povezati brezžično z niti enim kablom, kaj moraš imeti, da npr. kar imaš na računalniku, da se vidi spodaj na TV, v spodnejm nadstropju, npr kakšni filmi internet itd. in ali deluje tudi zvok, da ni samo slika oz. slike.
Kako to deluje kakšno je upravljanje.
In kako je z glasbo ali se,da tudi povezati brezžično na zvočnike v dnevni sobi, da imaš npr na TV predvajalnik glasbe in lahko potem upravljaš računalnik preko tv, samo glasbo, in pa preko računalnika drugo. itd.
Kako je z vsem tem.
Kako pa lahko mobilni telefon povežemo v avtomobilu, če imam npr na telefonu glasbo, in da bi ta glasba delovala v avtomobilskem predvajalniku, da bi opravljal preko telefona glasbo na radiu, da nebi upravljal gumbe na radiu, ampak samo na mobilnem telefonu, premikal določene glasbene komade.
hvala za celotni odgovor za vse in lep pozdrav.

Vse to se da, vendar ne kar z vsako napravo in ne kadarkoli. Nekateri televizorji se znajo povezati z računalnikom, pri drugih moraš kupiti poseben vmesnik, pri tretjih pa mini TV oddajnik. Enako je s poslušanjem glasbe, tudi v avtomobilu. Kaj naprave ki jih imaš ti zmorejo, piše v njihovih navodilih. Nam se ne sanaj katere naprave imaš, niti kaj piše v tvojih navodilih. Torej boš moral ujagati enega pravega stručkota da ti to uredi, ker očitno ti o tem nimaš pojma. Ali boš dobil takega ki ti bo naredil zadevo zastonj (za kakšen pir), ali pa boš moral nekoga plačati pa je odvisno od tega, s kakšnimi ljudmi se družiš. Mene osebno (ki take stvari znam) kar naprej nadlegujejo ljudje, ki me do takrat ko so me rabili, niti pozdravljali niso. V tistem momentu sem jim pa kakor “silni prijatelj”. No, taek odpikam po kratkem postopku. Za frende so te zadeve pa zastonj (beri – hladno pivo).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close