Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tekoči puder

tekoči puder

Pozdravljeni,

jaz bi rabila nasvet glede tekočega pudar in sicer imam zelo svetlo polt, uporabljam pa puder v kamnu Creme puff št.41 in bi prosila če mi lahko svetujete kateri tekoči puder bi šel zraven-kateri odtenek, zanima me pa za puder lasting performence

Uporabite puder Lasting performance št 106, če je vaša koža normalna ali pa se nagiba k maščenju. Sicer pa probajte nov puder Color adapt št 70 ali 75, če je koža malo bolj suha.
Ni pa tudi nič narobe, če uporabljate samo Creme puff. Je namreč tako fine sestavine, da ga lahko nanašate na dnevno kremo kar brez tekoče podlage.

VESEL BOŽIČ

LP J

Jaz imam mešano kožo a je potem lasting p.primeren ali bi morala kakega drugega uporabiti?

Omenjen puder je primeren za mešan tip kože, ker vsebuje veliko vlažilnih sredstev, ki suhi del kože lepo oskrbijo z vlago, medtem ko ne vsebuje mačob in ne pomaga koži k dodatnemu izločanju loja in mastnih delcev. Puder tudi ne leze v pore in je obstojen. Za dobro prekrivnost ga nanašajte z poliuretansko gobico.

LP J

Kakšna pa je to gobice in kje se dobi?

v drogerijah najdete gobice, ki so različnih oblik (okrogle, trikotne..). Narejene pa so iz materijala podobnega gumi, zato jih lahko uporabljate tudi mokre. Prodajalke vam bodo rade pomagale pri izbiri.

LP J

Zanima me še nekaj, namreč velikokrat se mi zgodi da mi puder po nekem času kar zbledi in me zanima kaj bi lahko nardila da bi bil bolj obstojen (uporabljam pa Creme puff) in koliko pudra je sploh potrebno nanesti na obraz da je obstojen?

Obstojnost pudra ni odvisna od nanešene količine. Creme puff je kar obstojen, če pa vam po nekaj urah kljub temu zbledi, ga nanesite ponovno, kar čez staro plast.

LP J

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close