tek
jaz ne razumem nič prej sem samo sedela in se kg niso premaknili ne gor ne dol… Sedaj 3 tedne tečem skoraj vsak dan /cca 6-krat) tedensko in sem se zredila za 2,5kg. Sedaj sem kar izgubila voljo
imela sem stalno nekje med 71 in 72 kg zdaj sem se odločila da začnem tečt, da malo shujšam a imam še več kg in pazim na prehrano
seveda paziš na prehrano tako, da še več poješ, ker si bolj lačna zaradi teka. Gibanje je čisto ok, če hočeš shujšati, pa boš morala omejiti vnos kalorij. Na žalost je za žensko dovolj tam 1400 kcal na dan, kar dobiš en dva tri. Lepo tehtnico v kuhinjo (100g hrane je res neverjetno majhna količina), pa manj jesti oz. manj kalorično hrano.
Shujsala sem ful, a vse na osnovi prehrane, ne gibanja.
Z rekreacijo sem zacela sele, ko mi je do cilja manjkalo nekaj kil, kot suport prehrani in ne kot osnova hujsanja.
Zdaj ze nekaj casa vzdrzujem tezo, navadila sem se na neke kalorije in avtomaticno jem tako, a vidim, da ko se vec gibam, sem bolj lacna in to lacna kaloricnih jedi, katere pa pojes lahko res minimalno, a imajo kalorij za celo kosilo ali vec. Sicer jaz tu ne delam problema, ker ko sem fizicno bolj aktivna, tudi porabim vec, a ce bi zelela se shujsati, bi se morala v takih primerih krepko zadrzati pri hrani.
Torej, nezavedno pojes vec kot porabis, zato se redis.
Forum je zaprt za komentiranje.