Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Teden knjige

Teden knjige

“Tistega, kar nam pripada, ne moremo izgubiti, pa četudi to zavržemo.”

odločila se je, da si ga bo enkrat ona privoščila. Zakaj bi moral dajti pobudo vedno on. stopila je na hodnik in pogumno zakorakala proti njegovi sobi , v mislih je že videla njegovo izklesano telo, ki jo je vabilo.

“Sicer pa je bil Micha že nekaj mesecev kasneje mrtev.”

Odvrnila je, da dobro, le malce utujena je in zakaj jo to zanima.

Pozabite na zadrego: s pomočjo interneta vaše male razvade ne bi mogle biti bolj zaupne.

The climate of Crete varies sharply from the mountains down to the coast via the plains.

Niti stranišča v hiši nimajo!

Vsakdo v skupini začuti potrebo – ne le po prakticiranju pozitivnega mišljenja, temveč tudi po druženju s pozitivnimi ljudmi.

“Vidva pa jima nesita nože in vilice, prosim”, je naročila Ronu in Harryju.

Če bi mati pozabila otroka svojega telesa, jaz te ne bom pozabil.

Prav! Odlično! je vzkliknil stric na veliko zgražanje profesorja prirodoslovja.

Ali je res neumno verjeti, da repatice prinašajo nesrečo?

“Isto zgodbo rad sliši danes, jutri in naslednji dan.”

Do takrat pa se ne pustimo pregovoriti, da bi počeli karkoli drugega, kot tisto, kar nam narekuje srce.

Vsi smo povsem soodvisni drug od drugega.

Krojaček je ročno skočil z veje, oberoč prijel za deblo, kakor da ga je nosil, in rekel velikanu: “Tak dolgopet hrustež, pa še tega drevesa ne moreš nesti.”

”Kobilo morem opeljati nazaj v hlev, sicer jo bodo pogrešali in me začeli iskati.”

“Ne smeva jesti šolske malice in kosil?”

Il consiglio di amministrazione è favorevole, ma, arrivati alla firma del contratto, si scopre con costernazione che il signor Worm non sa scrivere; non si può assumere un analfabeta!

” We’ll have to spend the night together in Launceston.”

Tako imajo opravičilo za morebiten neuspeh, zaradi svojih težko doseženih uspehov pa se počutijo manj krive.

Tako veliko sta storila, da bi mi zagotovila študij na tej univerzi, vendar sem si želel le, da bi ju ne bilo tam.

Čutila sem, kako šibka je roka, ki je bila še vedno iztegnjena in je držala telefon, pod kožo je utripala žila.

Če poznamo Gargamela, je moral iztuhtati kakšno novo peklensko ukano.

(Otroška knjiga je bila najbližja. Sem morala pa strani štet, ker niso oštevilčene)

Malo popustite prijem, pa boste videli, kaj se bo zgodilo.

New Report

Close