Tečaj manikure v Lj
Prosim za nasvet.
Odloćila sem se za tečaj manikure,sem brez izobrazbe,pa vendar moram nekaj v življenju počet kar me veseli.
Odločam se še kam naj grem opravit tečaj ali k @kademija za inovativnost,Gerbičeva 51 Lj,cena tečaja 1200€,85h in po zaključku tečaja ti vpišejo v delovno knjižico kaj si opravil.Je to dovolj,da imaš možnost zaposlitve manikerja?
Ali ZTI zavod za teh.izobraževanje 1000€+132€,tudi vpišejo v del knjižico.
In še 3 varianta,v poznanih salonih po Lj nudijo ravno tako tečaje in možnost zaposlitve pri njih???
Za kaj bi bilo najbolj pametno se odločit.Vaše izkušnje in nasvet.
Hvala in lp
kaj se vpiše v del. knjižico, je najbolje, da se direktno obrnete na njih in dobite informacije iz prve roke!
Glede zapislitve pa vam bom odgovorila v svojem imenu, kar ne velja za vse salone, tako , da imajo morda drugod tudi drugačno mnenje!
V salonih počnemo kot veste mnogo različnih terapij, zato je potrebna kozmetična srednja šola.In ker nimamo vsak dan za 8 ur manikur, in to vsak dan, ne bi mogli zaposliti nekoga samo z enim znanjem.Tako, da en dan je teh terapij več, drugi dan drugih, in če znaš delati vse, lahko pomagaš!
Morda pa bi bila za vas primerna manikura, kot je naprimer v City parku in podobne, kjer pa delajo samo manikuro!
lp!
Forum je zaprt za komentiranje.