Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style TEČAJ LIČENJA

TEČAJ LIČENJA

Moda make up-a se nenehno spreminja.Vsak,ki se zanima in ukvarja z make up-om,mora nenehno slediti novim idejam,novim trendom.TREND MAKE UP TEČAJ vas bo seznanil z najnovejšimi svetovnimi trendi.Dopoldan sledi predstavitev novosti iz sveta make upa,sledi predstavitev naprednih tehnik dela s praktičnim delom in prikazom na modelih.Videli boste veliko skrivnosti in trikov.Popoldan vsak tečajnik praktično dela na modelu.
Tečaj priporočam vsem,ki jih zanimajo najnovejši trendi na področju make upa neglede na vaše predhodno znanje!
Vljudno vabljene vse,ki ste ljubiteljice ličenja.

Tečaj bo potekal v 22.04,2007
STEVO FRIZERSKI HIŠI
Trubarjeva 55
1000 Ljubljana

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

kdo bo pa predaval in koliko stane?

Mojca pozdravljena

Najprej se opravičujem za pozen odgovor(težave z računalnikom).
Tečaj vodim jaz osebno,stane pa 175 eurov,če ste zaposlena pri s.p. vam sklad za izobraževanje povrne stroške tečaja.Lahko me kontaktirate za vsa vprašanja,ki se vam porajajo.

Lep dan želim

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

LP. mene pa zanima,ce bo kmalu ali ze poteka
kak tecaj licenja,kje gdaj in koliko stane …
osnove licenja me zanimajo

hvala LP

Tudi mene zanima, če bo v kratkem kakšen tečaj..

moj blog http://www.lifesblog.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close