Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tečaj ličenja

tečaj ličenja

Pozdravljeni!

Sem prvič na tem forumu in se opravičujem , če ste na podobno vprašanje že odgovarjali. Stara sem 35 let in v tem norem hitrem tempu (otroci, služba, gospodinjstvo), sem se kar malo “zanemarila”. To želim popraviti, pa sem že malo “out”. Ali mi lahko svetujete oz. posredujete informacijo, če obstaje kje v Ljubljani tečaj ličenja – tako čisto samo za domačo uporabo.

Vnaprej hvala in LP, tina

Lep pozdrav!

Na podjetju Orbico poteka Max Factorjeva lepotna delavnica, ki poteka pod vodstvom izkušene vizažistke. Na lepotni delavnici sodeluje največ 6 kandidatk, tako se lahko vizažistka posveti posamezni kandidatki. Na 5 urni lepotni svetovalnici se naučite osnov ličenja in trike, ki vam lahko pomagajo pri poudarjanju lepega in prekrivanju nepravilnosti.

V primeru kakršnihkoli vprašanj mi prosim pošljite mail na: orbico.marketing@orbico.si

Poslala vam bom ponudbo lepotne svetovalnice.

Lp Nada

Pozdravljena,

ali obstaja kaj takega tudi na primorskem?

Lp

Lep pozdrav!

Žal Max Factorjeva lepotna svetovalnica ne poteka na primorskem koncu. Mogoče bo kdaj.

Žal nimam informacij o tem, da bi kdo vodil lepotno svetovalnico na primorskem koncu. Večina lepotnih delavnic je skoncentrirana na območju Ljubljane in okolice.

Lp Nada

KAJ PA TEČAJ LIČENJA NA KRANJSKEM KONCU?

Lep pozdrav!

Tečaj ličenja z Max Factorjem na kranjskem koncu ne organiziramo. Max Factorjeva lepotna delavnica poteka le v Ljubljani.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close