Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Tečaj ličenja – kje?

Tečaj ličenja – kje?

Ali mi lahko katera pomaga.
Sem čisti antitalent za ličenje, zato bi šla rada v kak tečaj, samo da se naučim osnov. Vem da včasih so bili takšni tečaji, samo ne vem kje niti a še vedno so.
Če ima katera kakšno informacijo, bi bila zelo vesela.

Hvala za pomoč!

LP Jasmina

Živjo!
Jaz poznam tečaj ličenja od Avona, moraš pa biti članica, ker je potem ceneje. Mislim da bo nekje v oktobru.

Lp,
Sanja

Ali mi lahko kaj več napišeš o tem, kje se prijaviš in kdaj se začne.

Lahko se tudi včlanim, saj kozmetika od Avona mi je bila vedno všeč.

Lahko mi sporočiš tudi na e-mail.

Hvala!

Za začetek ti predlagam, da se udeležiš kakšnega brezplačnega ličenja, kjer ti vizažistka tudi svetuje. Na ineternetni strani http://www.kompas-mts sem opazila, da bo drugi teden, od 13.10 naprej v Kompas Shopu na Pražakovi ulici v LJ, vsak dan potekalo brezplačno ličenje s kozmetiko Clarins. jaz sem bila na takšnem ličenju že dvakrat in moram reči, daje super. Zraven ti svetujejo še kreme za obraz.
A.

Tudi ORIFLAME organizira tecaj licenja in nege nohtov. Vendar mislim, da je samo za clane.

Lp, Simona

ZTI,Šola za kozmetičarke organizira čez celo leto take in še cel kup drugih tečajev v Ljubljani.Pozanimajte se na omenjeni šoli.Splača se!!

Kaj pa v Mariboru?

Lp, Iris.

Vprašanje pa lahko postaviš še g. Nadi Dukič, ki odgovarja na forumu Ličenje make up, ki zastopa Max faktor in sem prepričana tudi ona obiskuje tečaje ličenja…

Ja, pa Katja Fašnik ima svoje tečaje, ampak v uber polne termine. Zdi se mi, da se ji sploh ni potrebno oglaševati. Tečaj traja približno pet ur, nauči te vse, stane pa te menda manj kot 10.000 sit. V skupini jih je pa samo pet.

LP-Tanja

A mi lahko poveš kdo je ta ženska in kje bi jo lahko dobila. Mogoče če imaš tel. številko. Če ima vse polno bom pa počakala na prosti termin.

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close