tečaj angleščine na malti
dolgo nazaj je bilo že nekaj povedanega na to temo. Omenjena je bila agencija EF (www.ef.com). zdi pa se mi, da ima ta agencije kar precej navite cene. Sam sem nešel zelo ugodno varjanto
20 ur tedensko, max 10 slušateljev, prevoz iz letališča in nazaj, nastanitev, Beach Club Membership, fitness Gym Membership in sicer po naslednji ceni:
327€/teden, vsak dodatni teden 195€. (glede na vrsto nastanitve je lahko cena višja)
za 30urni tečaj je potrebno dodati tedensko 85€
Torej za 4 tedne me pride 217.000 sit. Ker mislim, da v to hrana ni vključena recimo da bi porabil še cca 40.000sit za hrano in pa 40.000 sit za ostale zadeve. Če predpostavljamo, da imajo podoben standard kot mi bi moralo 80.000 sit kar zadostovati za hrano in ostalo.
Torej za 300.000 sit za en mesec (80ur tečaja + ostalo). Kaj menite?
http://www.abroadlanguages.com/al/english/malta/datos/PRICE_LIST_05_MALTA_ADULTS.pdf
Zadeva me kar precej mika, se bom verjetno kar odločil:) Ve kdo še za kako boljšo varjanto?
pa še ena dosti cenejša varjanta http://www.clubclass.com.mt/ že za 150 € tedensko
dvomim da je 40 tisoc dovolj za hrano za en mesec?! pomisli… to je malo vec kot tisoc tolarjev na dan? pa izracunaj koliko das v slo? pomoje da vec… zraven pa se pristej da bos zivel v turisticnem kraju med sezono. pomoje mors racunat da za en mesec vzames s sabo 150 000 sit ce nimas hrane. verjetno si bos zelel tudi kaj ogledat (avtobusni prevozi, vstopnine) + hrana + ostale reci (spominki? darila? neki zihr zapravs…)
sicer pa je sola res ugodna! (si preprican da je v ceno 217 000 vkljucena nastanitev?)
lp
Ja res bi bilo 40.000sit premalo, sem ze zmotil. Toda 150.000 sit se mi zdi pa spet pretirano, sej ne bom jedel v restavracijah in zahajal v vsa mogoča mesta, … upam, da bom zapravil manj kot 100.000 sit (sem bol škrt:)
Ja sem prepričan. 100€ tedensko je 20 urni tečaj, 50€ tedensko pa bivanje v študentskem naselju, sobo si deliš še z nekom, brezplačna uporaba fitnesa, bazena, … Za 4 tedne me bo tako prišlo 660€. 25% moraš plačati vnaprej, ostalo ko prideš. Odhajam čez dobra dva tedna, bom spročil kako je.
grem 11. dobil sem letalsko karto za 20.000 sit v eno smer, za nazaj si pa bom rezerival ko bom že tam. No ja, bom videl, upam da bo zneslo manj kot 300.000 ali vsaj ne veliko več. Bom sporočil kako je, tudi glede šole.
Pa đe dopolnitev prešnjega sporočila. 150.000 sit se mi zdi pretirano za mene, za povprečnega človeka pa verjetno ta znesek kar drži 🙂
lp
Ernest
Forum je zaprt za komentiranje.