Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tea Jarc na Kredarici – bravo!!!

Tea Jarc na Kredarici – bravo!!!

Cisto prav,da sta dozivela direktno ampak samo verbalno konfrontacijo in izraze gneva, ko nas navadne ljudi, dnevno zajeb..ajo z raznoraznimi ukrepi spremembami in se pomoje zraven se zelo zabavajo(v smislu raji se bo zmesal ,he he he).

Saj drugace teh glavnih, sploh ne mores v reali nikjer videti, oglasajo se samo preko tv, twitiv,ali medijev.Bravo za korajzno punco!!!Dobra je!!

Direkten kontakt z razjarjeno rajo  pa je full  neprijeten in pekoc, a ne???!??

Počasi se tudi levičarji spuščajo na nivo desničarjev. Najbolje, da gremo nazaj pod Avstrijo.

pa saj to niso navadni ljudje, to so njihovi politični nasprotniki, ki bi radi prišli nazaj h koritu, od katerega so bili za kratek čas izgnani.  Pa kaj enim ni jasno.

Nič bravo,  je danes dal izjavo dežurni ARSO s Kredarice in povedal, da je bil napad na Janšoi še precej bolj primitiven, ampak so akterji te posnetke raje cenzurirali. Skakanje po mizah je bilo tudi priostno, vsa planinska srenja se zgraža nad temi bolnimi levičarji.

Odgovor na objavo uporabnika
blazno neresno, 24.08.2021 ob 12:43

Nič bravo,  je danes dal izjavo dežurni ARSO s Kredarice in povedal, da je bil napad na Janšoi še precej bolj primitiven, ampak so akterji te posnetke raje cenzurirali. Skakanje po mizah je bilo tudi priostno, vsa planinska srenja se zgraža nad temi bolnimi levičarji.

Bravo Tea.

Tudi jaz se pridružujem, bravo Tea.

kokoši, 24.08.2021 ob 12:56

Tudi jaz se pridružujem, bravo Tea.

Tudi jaz se pridružujem; bravo Tea…

Bogu hvala za take, ki naredijo več koristi desničarjem kot pa ne vem kako uspešna vlada…

Bravo Tea! Ponosna sem na vse vas. Po temeljitem poslušanju sem prišla do skepa, da ste delovala jasno, odločno in po resnici. Seveda to marsikomu ne paše.

Prav je, 24.08.2021 ob 12:58

Tudi jaz se pridružujem; bravo Tea…

Bogu hvala za take, ki naredijo več koristi desničarjem kot pa ne vem kako uspešna vlada…

Ja pa dajmo sds pomagat še bolj- z gnilimi jajci, paradajzi…

Debilno SS-ovsko janšistično fašistično trobilo. 🙂

Koliko sramote je s svojimi primitivnimi izpadi in s svojimi primitivnimi kontradiktornimi in petkrat na dan spreminjajočimi koronskimi pravili, naredil fašist jajo, ni uspelo še nikomur. Pred celim svetom je osramotil vse nas.

wd40212, 24.08.2021 ob 13:05

Ja pa dajmo sds pomagat še bolj- z gnilimi jajci, paradajzi…

Kaj res ne vidite, da so oboji enaki? Še posebej po takih ekscesih teh na Levi? Postali so kot Sds pred leti….

Še vedno čakamo na EN SAM pozitiven članek iz tujih medijev o našem velikem vodji  –  jasno iz priznanih medijev, in ne fašističnih glasil ali Orbanovih trobil.

Če sds trolom že kakšnega uspe najti,  jih je na vsakega po par deset negativnih.

TO je naša in vaša reala trolčki.

Kako lahko podpirate tak nivo komunikacije? mene je sram za to nesrečno Tejo, ki se ne zna obnašat. Ti nekaj ni všeč, ok, ma so načini za to izrazit na kulturnem nivoju. In nikakor ne v gorah, kamor normalen človek pride po malo sprostitve. Lahko bi izkoristila priliko, človeka normalno pozdravila, se zmenila za sestanek z njim v Lj in morda poklepetala o vremenu pa poti gor pa šla svojo pot. neolikana do konca. Žalostno. Če je to levica, hvala lepa, ni mi všeč.

replika neprijavljena, 24.08.2021 ob 13:19

Še vedno čakamo na EN SAM pozitiven članek iz tujih medijev o našem velikem vodji  –  jasno iz priznanih medijev, in ne fašističnih glasil ali Orbanovih trobil.

Če sds trolom že kakšnega uspe najti,  jih je na vsakega po par deset negativnih.

TO je naša in vaša reala trolčki.

Kaj ima to veze s prostaškim izlivom dekleta iz naslova?  Po takih izpadih so bili včasih znani samo Sds-ovci. sedaj pa jim lepo konkurirajo tile iz trenutne opozicije….

slepci, 24.08.2021 ob 13:17

Kaj res ne vidite, da so oboji enaki? Še posebej po takih ekscesih teh na Levi? Postali so kot Sds pred leti….

Na žalost.

En sam cirkus jih je in blebetanje. Že Šarec ga je polomil, ko se je šel “how low can you go” in začel tekmovati z jajotom v primitivnosti, tile tukaj (saj niti ne vem kaj so –  Levica a kaj?) pa tudi tonejo vse globje v kloako jajotovega načina komunikacije.

Res, bedno. Kako nihče ne vidi, da NE RABIMO ŠE ENEGA JAJOTA?

Je eden preveč in zadosti.

ostanimo pri temi, 24.08.2021 ob 13:23

Kaj ima to veze s prostaškim izlivom dekleta iz naslova?  Po takih izpadih so bili včasih znani samo Sds-ovci. sedaj pa jim lepo konkurirajo tile iz trenutne opozicije….

Prostaški izliv?

A ti je spet prekmalu prišlo al kaj?

take osebe brez delovne dobe se pasejo na državni proračun, poleg politkolesarjev ….

bodo že Slovenci, ki garajo vsak dan za košček kruha do volitev prihodnje leto spoznali, koga bodo v prihodnje podprli. najbrž ne tiste, ki kolesarijo na njihov račun!

afrika942, 24.08.2021 ob 13:21

Kako lahko podpirate tak nivo komunikacije? mene je sram za to nesrečno Tejo, ki se ne zna obnašat. Ti nekaj ni všeč, ok, ma so načini za to izrazit na kulturnem nivoju. In nikakor ne v gorah, kamor normalen človek pride po malo sprostitve. Lahko bi izkoristila priliko, človeka normalno pozdravila, se zmenila za sestanek z njim v Lj in morda poklepetala o vremenu pa poti gor pa šla svojo pot. neolikana do konca. Žalostno. Če je to levica, hvala lepa, ni mi všeč.

Mi lahko poveš, kdaj je nazadnje navaden državljan videl jajota v javnosti?

Na ulici, na placu, v restavraciji?  v zadnjih dvajsetih letih recimo?

Pa da ni občni zbor SDS?

Točno to. In ker so levi in desni enaki je treba vsem dopovedat da je 30 let kraj in barabije več kot dovolj.

replika neprijavljena, 24.08.2021 ob 13:23

Prostaški izliv?

A ti je spet prekmalu prišlo al kaj?

?

hehe, ta zmaga, jajata povabit na normalen pogovor…  ob kavici…. Kdo ga je pa nazadnje videl kje na ulici, gostilni, tržnici… Se spomnim Kučana, ki sem ga redno videval na tržnici v Lj. jaja se pogovarja samo na tak način, če on napiše vprašanja. Odgovori pa itak vse na čivkih tviterja, kjer več ali manj pljuva po ljudeh, ki niso iz njegove  s(d)s greznice.

Popay npr, 24.08.2021 ob 13:45

hehe, ta zmaga, jajata povabit na normalen pogovor…  ob kavici…. Kdo ga je pa nazadnje videl kje na ulici, gostilni, tržnici… Se spomnim Kučana, ki sem ga redno videval na tržnici v Lj. jaja se pogovarja samo na tak način, če on napiše vprašanja. Odgovori pa itak vse na čivkih tviterja, kjer več ali manj pljuva po ljudeh, ki niso iz njegove  s(d)s greznice.

Kdo odgovori na twitterju?…si malo naiven?

Pa to ne moreš verjet. Zaplankani verjamejo, da kolesariant protestira proti Corona ukrepom. Fantki ;;; Levaki so pogruntali, da jim bo pipica presahnila in delajo štalo od odstopa Šarca dalje. Vlade še ni bilo, oni so že pametovali na protestih, fašistično, vulgarno, nasilno.

Dejstvo je, da se vlade morajo menjat. Prašički se pri koritu morajo menjat. Sedaj je pač na vrsti Desna. In Žal Corona je na svetovnem nivoju. Ali res mislite, da bi bilo drugače, če bi bil Serpentinšek v vladi. Narobe. Ne bi Bilo. Še slabše bi bilo.

Sedaj so na vrsti desni prašički. Še vsaj en mandat. Prej ste dolgo gledali leve prašičke, sedaj so na vrsti desni. Levi prašički mislijo, da so lahko na vladi ves čas. Tu so se ušteli.  Tele Teja je z zamudo prišla do levih prašičkov in misli, da ima mandat ljudstva. NAROBE. Nima. Tole Tejo so le zlorabili Levi prašički za levo oblast. Pač, bejba je naivna. Še ne ve, da je preteklost. So jo Že odpisali. Preveč se je zasrala.

RAZUMETE.

Zaplankani, 24.08.2021 ob 14:38

Pa to ne moreš verjet. Zaplankani verjamejo, da kolesariant protestira proti Corona ukrepom. Fantki ;;; Levaki so pogruntali, da jim bo pipica presahnila in delajo štalo od odstopa Šarca dalje. Vlade še ni bilo, oni so že pametovali na protestih, fašistično, vulgarno, nasilno.

Dejstvo je, da se vlade morajo menjat. Prašički se pri koritu morajo menjat. Sedaj je pač na vrsti Desna. In Žal Corona je na svetovnem nivoju. Ali res mislite, da bi bilo drugače, če bi bil Serpentinšek v vladi. Narobe. Ne bi Bilo. Še slabše bi bilo.

Sedaj so na vrsti desni prašički. Še vsaj en mandat. Prej ste dolgo gledali leve prašičke, sedaj so na vrsti desni. Levi prašički mislijo, da so lahko na vladi ves čas. Tu so se ušteli.  Tele Teja je z zamudo prišla do levih prašičkov in misli, da ima mandat ljudstva. NAROBE. Nima. Tole Tejo so le zlorabili Levi prašički za levo oblast. Pač, bejba je naivna. Še ne ve, da je preteklost. So jo Že odpisali. Preveč se je zasrala.

RAZUMETE.

Vosu. Vse te skorumpirane prašiče je treba sterat od korita. Denar ne pozna leve pa desne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close