Tea Jarc – izobrazba ?
LAŽEŠ, 11.10.2021 ob 06:19
Lažnjiva psica, napuckana na IJJ, morda ji vzburja tako močno da grize in grize proti njemu, osebno mislim da je temu tako, Urško bi na hitro potamanila da bi lahko zasedla njeno mesto, psihopatka skratka.
BES…, kot odprte karte na mizi, oz. ekranu..
klasika izražanja s(d)s greznice, demokracije, nora24tv…., psica, svinje itd…
evo, to je pravi obraz s(d)s fanatikov na forumih in za njihovim besedami stoji nihče drug kot največji politični pacient na svetu, ki je prišel na aaablst s prevaro vsaj polovico volivcev stranke smc in desus..
Tega čtiva je ogromno in ta ženska bi morala s škatlo tega čtiva priti na intervju, oz. lahko bi pripeljali tono tega čtiva na paleti v studio, nič govoriti, samo DVIGOVATI TAKE NAPISE in to kazat pred kamero…., taktika je najpomembnejši del bojevanja, jebeš kričanje. Slak, vpraša, ona dvigne vedno drug list papirja na katerem je jasno napisano koga podpirajo taki ljudje, ne tako kot grims, ki je kazal dve iste slike..
Morate si mislit, kaj bi bilo, če takemu kretenu daste oblast v roke. Ene 10x hujše kot je pod tem pacientom, ki je zdaj na aablasti.
Alergija269, 10.10.2021 ob 14:39
nikaršne sprave, 10.10.2021 ob 14:32
Govori kot najboljši retorik, nobene zadrege, prepričana v svoj prav, glede plača…hm, plača od NVO -1.000,00 evrov preko popoldanski sp- nič ni rekla še koliko.
Nihče je ne bo utišal, še novinar ji ni bil prava konkurenca, čeprav vemo, da Uroš Slak ni od muh.
Je pa dekle čisto alergična na Janeza Janšo. Utopila bi ga v žlici vode. Nikakršna sprava, le njegov odstop zahteva.
Kot bi bila od nekoga naučena in se še uči. Kdo ve, kako se z njo komunicira na delu, doma…
Mislim, da ima alergijo na JJ 99,99% (inteligentnih) Slovencev, tako da to ni nek hud podatek.
Jap.
Ne odobravam tek vpijočih hord, ki zgodovinsko dokazano ne prinašajo nič dobrega in še tisti, ki delo imamo, smo ogroženi.
Vsekakor pa odobravam, da ženska opozori nase, čeprav po eni strani menim, da govori vse isto kot Janez Janša, le z ženskega stališča. in ne vem, kako je potem proti njemu.
Saj tudi on ne odobrava nasilja, saj tudi on želi, da bi bili mladi zaposleni, saj tudi on želi demokracijo in bla, bla, bla….od vsega skupaj pa ni nič.
Samo dvigovanje plač tistih, ki so že tako visoko na plačilni lestvici.
ženski glas, 11.10.2021 ob 08:12
Prava ženska, naj se sliši, da so ženske tiste, ki znajo opozoriti na napake, ki se dogajajo in prav je, da vpijejo.
Tako je, drla se bom in vpila na glas, ker tako so me naučili slovenski poslanci. Še frizuro si grem rihtat pri dončičevi mamki. Pol bom pa lepa. Potem bom prava za državni zbor! Aja, ne smem pozabit na kodeks …… Juhej
Uau, upa si povedat na glas, kar vsi mislimo, PA ŠE ŽENSKA JE.
Udri po njej.
Nikoli se janšisti s tako besno steklino ne zaženejo gristi, kakor kadar se njihovemu kvazi alfa samcu upa postaviti po robu celo ženska.
Da vas sram ni polulanci eni, z eno roko vas pospravi v kot tale punca, pa jasno, da vas je strah in je treba skupinsko udrihati po njej.
Reve usrane.
davkoplačevalski denar, 11.10.2021 ob 09:05
Ne odobravam tek vpijočih hord, ki zgodovinsko dokazano ne prinašajo nič dobrega in še tisti, ki delo imamo, smo ogroženi.
Vsekakor pa odobravam, da ženska opozori nase, čeprav po eni strani menim, da govori vse isto kot Janez Janša, le z ženskega stališča. in ne vem, kako je potem proti njemu.
Saj tudi on ne odobrava nasilja, saj tudi on želi, da bi bili mladi zaposleni, saj tudi on želi demokracijo in bla, bla, bla….od vsega skupaj pa ni nič.
Samo dvigovanje plač tistih, ki so že tako visoko na plačilni lestvici.
hehe, buče, jajo ne odobrava nasilja, on ga v njegovi duši odobrava, ker je nasilen človek, saj kot vidimo vlada z vodnimi topovi in robokopi… Mimogrede ni ista kot jajo, ker od nje ni nobenih tvitov, ki žalijo in pljuvajo po ljudeh, recimo njenih nasprotnikih iz s(d)s greznice, pa se bi lahko vsaj branila na njihovem podn nivoju..
replika neprijavljena, 11.10.2021 ob 09:44
Uau, upa si povedat na glas, kar vsi mislimo, PA ŠE ŽENSKA JE.
Udri po njej.
Nikoli se janšisti s tako besno steklino ne zaženejo gristi, kakor kadar se njihovemu kvazi alfa samcu upa postaviti po robu celo ženska.
Da vas sram ni polulanci eni, z eno roko vas pospravi v kot tale punca, pa jasno, da vas je strah in je treba skupinsko udrihati po njej.
Reve usrane.
pA šE ŽeNsKa Je ?
Pa ta ženska kar kliče po porazu. Razen agende, jaz si pa upam, ni povedala nič pametnega. Je kot histerična ženska, ki ga že dolgo ni dobila. Oče ji nikoli ni prisolil kakšne, ko mu je začela srat po glavi z bedarijami, sedaj pa tako nadaljuje javno, ker ima podporo očkota.
Nesposobna dokončati faks, ko se ve, da to dandanes vsakdo naredi z levo roko. Samo s brezveznim opletanjem enih in istih stavkov, ne bo prišla daleč. Plehka, brez vsebine, se priključi Nulli, ki je isti. Pri svojih 30 in še nekaj, bi se po otroško metala po tleh in cepetala. Zamislite si, da ne razumete slovenščine. Ko začne lapati, uf, groza. To je še hujše, kot poslušat trčenega Trčka. Ampak on vsaj razvije misel, ta pa je le za otroški vrtec. Njena kariera v javnosti se bo zaključila, ko Janša ne bo več predsednik vlade. Njen domet je samo sovraštvo do Janše, no pa saj je cel KUL isti. Sicer nisem gledal, je kaj povedala, kako je bilo na morju v tujini, medtem, ko raja nima denarja niti za domače morje, in je bila zaprta v regijah zaradi corone.
Od daleč vidna propalica, 11.10.2021 ob 10:09
Pa ta ženska kar kliče po porazu. Razen agende, jaz si pa upam, ni povedala nič pametnega. Je kot histerična ženska, ki ga že dolgo ni dobila. Oče ji nikoli ni prisolil kakšne, ko mu je začela srat po glavi z bedarijami, sedaj pa tako nadaljuje javno, ker ima podporo očkota.
Nesposobna dokončati faks, ko se ve, da to dandanes vsakdo naredi z levo roko. Samo s brezveznim opletanjem enih in istih stavkov, ne bo prišla daleč. Plehka, brez vsebine, se priključi Nulli, ki je isti. Pri svojih 30 in še nekaj, bi se po otroško metala po tleh in cepetala. Zamislite si, da ne razumete slovenščine. Ko začne lapati, uf, groza. To je še hujše, kot poslušat trčenega Trčka. Ampak on vsaj razvije misel, ta pa je le za otroški vrtec. Njena kariera v javnosti se bo zaključila, ko Janša ne bo več predsednik vlade. Njen domet je samo sovraštvo do Janše, no pa saj je cel KUL isti. Sicer nisem gledal, je kaj povedala, kako je bilo na morju v tujini, medtem, ko raja nima denarja niti za domače morje, in je bila zaprta v regijah zaradi corone.
Nobena ženska ni tolk histerična, kot ti.
Tea je predstavnica mladih. 30-. Tako kot ona, misli 90% mladih, samo njej se vsaj to da tudi povedati, večini se niti ne da. Videla pa sem jo enako energično “udarjati” tudi po levih politikih. Če primerjam, koga pri njegovem početju vodijo bolj plemenita čustva – njo ali Janšo, zagotavljam da njo. Janša se tudi dela ne več, da hoče narodu dobro. Zagotovo pa ne mladim. Mladi ne pristajajo na avtoriteto samo zaradi položaja / funkcije. Ne pristajajo na badarije ki jih prodaja politika. Politika ima veliko srečo, da mladih ne zanima.
Uroš Slak je premierno gostil to feministko, vendar menim, da je bil premalo izviren, udaren.
Pogrešala sem vzroke predvsem pa posledice za ta dobro plačana dejanja.
Proti komu ? Ljudje ali raja, kar že smo državljani Slovenije potrebujemo varnost, zaščito, dostojanstvo, ne pa razprave o tem kako si je Janez Janša povišal plačo in tudi vsem, ki delajo z njim in ne zanima nas kaj vse ” POČNE ” Tea Jarc z njenimi Tisoč in še kaj evri. To nikakor ni malo denarja.
ženska kot Ženska, 11.10.2021 ob 11:41
Uroš Slak je premierno gostil to feministko, vendar menim, da je bil premalo izviren, udaren.
Pogrešala sem vzroke predvsem pa posledice za ta dobro plačana dejanja.
Proti komu ? Ljudje ali raja, kar že smo državljani Slovenije potrebujemo varnost, zaščito, dostojanstvo, ne pa razprave o tem kako si je Janez Janša povišal plačo in tudi vsem, ki delajo z njim in ne zanima nas kaj vse ” POČNE ” Tea Jarc z njenimi Tisoč in še kaj evri. To nikakor ni malo denarja.
Pol pravš da te fovšarija meče…
wd40a, 11.10.2021 ob 11:46
Pol pravš da te fovšarija meče…
Nikomur ničesar ne zavidam, vsak naj ima kar mu pripada za kar naredi, vendar od tistih, ki živijo od davkoplačevalskega denarja, bi pričakovala, da kaj naredijo in naj povedo, kaj so naredili za ljudi, ne pa samo opletajo in govorijo, samo o tem kako malo denarja dobijo, pa naj bo Janša ali Jarčeva.
Pa ni to majhen denar.
Dete komunizma sem, 11.10.2021 ob 05:58
Nisem gledala intervjuja, ampak sem pa zadnjič, na dan protivladnih protestov, pomislila nanjo in na njej podobne. Jaz sem rit, ker ne grem na proteste, nočem ogrožati svoje službe. Časi so taki, da te korakanje po mestu zlahka stane službe in si v bedi, finančno uničen. Zakaj bi se izpostavljala? Med tem ko še večja rit kot jaz Kučan hodi s Štefko v Cankarjev dom in se milo smehlja. Normalen folk nima za kruh. Revni in mladi nimajo kaj izgubiti, zato se željni svobode in družbenih sprememb izpostavljajo za vse, ta stari SD s Fajonko vred bodo pa potem spet vladali in kradli naprej. Cakam volitve. Upam, da pride v parlament še več Levice, morda piratska stranka in še kakšna nova, morda zelena, politična opcija. Ce bi jih bilo dovolj, starih SD, SAB in LMŠ soloh ne bi potrebovali za koalicijo .. sanje pač. Vodja bo pa tako dolgo zganjal represijo, da se bo narodu strgal na cestah ..in takrat bo lahko izživel svoje neuresničene sanje: kri, vojska in policija na cesti in njihov “rešitelj, veliki vodja”, ki vse “ureja” iz varnega bunkarja preko Hojskov in podobnih pujskov. Pa ne me narobe razumeti, da sem kiga imenova svinja. To je kompliment, punjski so ene bolj inteligentnih in ljubkih živalc. Ampak ko je kriza pa požrejo vse, tudi ..
Pa poznaš koga, ki je izgubil službo ker je blodil po protestih? Jaz nikogar.
Forum je zaprt za komentiranje.