Tea Jarc – izobrazba ?
wd40a, 10.10.2021 ob 17:14
Anonimno 9792, 10.10.2021 ob 16:57
wd40a, 10.10.2021 ob 16:44
Anonimno 9792, 10.10.2021 ob 16:22
wd40a, 10.10.2021 ob 16:19
Anonimno 9792, 10.10.2021 ob 16:03
wd40a, 10.10.2021 ob 15:53
Anonimno 9792, 10.10.2021 ob 15:50
le bojte se jo, 10.10.2021 ob 15:48
Zdajle sva z možem pogledala oddajo in sva oba navdušena nad Teo Jarc. Pri tem, da je moj mož zelo kritičen in redko kdaj koga pohvali.
Skratka, punca je načitana, dober retorik, vseskozi je imela lep izraz, je lepa. Torej pravi strup za moške. Upravičeno se je bojite in tudi komentarji temu sledijo.
Mi, ki nismo plačani za objavo, pa lahko samo rečemo, PUNCA, KAPO DOL.
Ja, ker v politki je pomembno da si “strup za moške” in ne to, kar govoriš in ideje, ki stojijo za tem. Bravo. Aplavz in poklon. Nekaterim bi morali odvzeti volilno pravico, ker si jo ne zasluzijo.
No ja vsaj pošto zna prevzet.
A to je to, k čemur po novem strmimo? Da bo nekdo pošto prevzel? Res smo nizko padli. Sama žalost. Strup za moške in prevzemanje pošte je vse, kar se pričakuje od politikov očitno.
Ali pa mogoče k stranki, katera nima nobenih idej ali ciljev, razen tega, da bi ukinili PCT.
Vidi se nam, da se nikoli nismo rabili res boriti za to državo. Vsaj ne v moderni zgodovini. Pustimo drugo svetovno in to, kar se je dogajalo.
Žalost. Res.
Jp, stremimo po nekom, ki si upa prevzet odgovornost za svoje dosežke.
Koga misliš s tem? Teo? Kakšne dosežke pa ima gospodična? A si misliv Zorana?
Nikogar od tega govna ki se zbira v parlamentu.
Vidim, da s tabo nemogoče govoriti o čemurkoli. Sej me ne preseneča, ampak vseeno…
Če rabiš nekoga, ki ti bo kimal, res ne. Pojdi čivkat, pa štej všečke.
Briga mene za všečke. Postavil sem ti dejansko vprašanje. Ti si mi odgovoril z arogantnimi, brezpomenskimi odgovori. Mah, klasika itak.
Od intervjuja sem pričakoval več. O pacientu ni povedal 10% tega kar bi lahko.
Ni omenila šverc orožja, podpihvanje sovraštva do tistih, ki hodijo na volitve v trenirki (ve se na katere ljudi to on misli), utajo davkov, da on stoji za nora24tv in tem kar pišejo tam tisti norci na njihovih forumih, to on dobro ve, če ve, kaj magnifico govori na tuji televiziji, ni omenila, da je pacient pozival ljudi 2009 na ulice, ni omenila, da je prišel na aablast s prevaro vsaj polovico volivcev dveh strank, katerih liderja sta ljudem obljubljala, da z jajtom ne bodo sodelovali, po volitvah, ni omenila demonstracij na ulicah v njegovem drugem mandatu zaradi njega, ni omenila, da on stoji za hojsovimi besedami, da so ljudje, ki protestirajo proti njemu svinje in, da obožuje rumenosrajčne naciste, ki jih njegova oproda imenuje biseri itd in šepaše.., skratka slab intervju očitno ni bila dobro pripravljena…. kar se ženstvenosti tiče, je ok, postava, ustnice naravno sočne…, samo malo več tiste prave ženske miline bi morala imeti v glasu.
Popay npr, 10.10.2021 ob 21:13
Od intervjuja sem pričakoval več. O pacientu ni povedal 10% tega kar bi lahko.
Ni omenila šverc orožja, podpihvanje sovraštva do tistih, ki hodijo na volitve v trenirki (ve se na katere ljudi to on misli), utajo davkov, da on stoji za nora24tv in tem kar pišejo tam tisti norci na njihovih forumih, to on dobro ve, če ve, kaj magnifico govori na tuji televiziji, ni omenila, da je pacient pozival ljudi 2009 na ulice, ni omenila, da je prišel na aablast s prevaro vsaj polovico volivcev dveh strank, katerih liderja sta ljudem obljubljala, da z jajtom ne bodo sodelovali, po volitvah, ni omenila demonstracij na ulicah v njegovem drugem mandatu zaradi njega, ni omenila, da on stoji za hojsovimi besedami, da so ljudje, ki protestirajo proti njemu svinje in, da obožuje rumenosrajčne naciste, ki jih njegova oproda imenuje biseri itd in šepaše.., skratka slab intervju očitno ni bila dobro pripravljena…. kar se ženstvenosti tiče, je ok, postava, ustnice naravno sočne…, samo malo več tiste prave ženske miline bi morala imeti v glasu.
Hvala ti. Res si me nasmejal Popay. Iz jeze v perverznost v sekundi. Pa tud to kako si se odloču da boš opisu ćefurje je kr hudo. Top.
A noben pa dons ni opazu, da je Slak 127-krat ponovil nek hribovski Kodeks.
Pa še enkrat vas bom vprašal ga. Jarc-ali se vam zdi to v skladu s Kodeksom….pa mu ponovi 117-ič isto in on spet….Niste mi odgovoroli ali se v hribih tako dela v skladu s Kodeksom…mu odgovori 121., da je samo dvignila glas, ni pa bila žaljiva…in on spet…to, že, ampak v hribih se v skladu s Kodeksom……
Adijo pameeeeet, Slak. Sem mislila, da bo Teji žila na čelu počla. Razočaranje do konca. Pa mi je bil prej všeč, ker je težil modelom, ki so se izmikali odgovorom, ampak tuki je pa pogrnu. Slak, upam, da si se dons zavrtel za nazaj in se slišal v tej grozi od hribovskega kodeksa.
Sicer pa ja, Popay ima prav, premal je povedala. Morda je želela pa jo je s tem bednim Kodeksom 127-krat totalno ziritiral.
Nisem gledala intervjuja, ampak sem pa zadnjič, na dan protivladnih protestov, pomislila nanjo in na njej podobne. Jaz sem rit, ker ne grem na proteste, nočem ogrožati svoje službe. Časi so taki, da te korakanje po mestu zlahka stane službe in si v bedi, finančno uničen. Zakaj bi se izpostavljala? Med tem ko še večja rit kot jaz Kučan hodi s Štefko v Cankarjev dom in se milo smehlja. Normalen folk nima za kruh. Revni in mladi nimajo kaj izgubiti, zato se željni svobode in družbenih sprememb izpostavljajo za vse, ta stari SD s Fajonko vred bodo pa potem spet vladali in kradli naprej. Cakam volitve. Upam, da pride v parlament še več Levice, morda piratska stranka in še kakšna nova, morda zelena, politična opcija. Ce bi jih bilo dovolj, starih SD, SAB in LMŠ soloh ne bi potrebovali za koalicijo .. sanje pač. Vodja bo pa tako dolgo zganjal represijo, da se bo narodu strgal na cestah ..in takrat bo lahko izživel svoje neuresničene sanje: kri, vojska in policija na cesti in njihov “rešitelj, veliki vodja”, ki vse “ureja” iz varnega bunkarja preko Hojskov in podobnih pujskov. Pa ne me narobe razumeti, da sem kiga imenova svinja. To je kompliment, punjski so ene bolj inteligentnih in ljubkih živalc. Ampak ko je kriza pa požrejo vse, tudi ..
Država v rokah policije in sodstva, ampak plačujemo jih pa mi, državljani, za naše pravice, za našo varnost, za našo zaščito, pomoč brezposelnim, jim je malo mar, Janezu Janši, pa tudi Tei Jarc, oba sta na strani policije.
Oba zanima denar, Janša in njegovi podaniki si dvigujejo plače, Tea Jarc pa tudi ni slabo plačana.
Bevskajo eno in isto, napadajo ljudi, eni z nasilno komunikacijo, drugi z solzilnim plinom. Žalostno je to. V prid pripadnikom države pa nič.
To sem razbrala iz te oddaje in to je žalostna resnica.
Forum je zaprt za komentiranje.