Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tea Jarc – izobrazba ?

Tea Jarc – izobrazba ?

Kaj je po poklicu Tea Jarc ?     Pravijo, da se nikogar ne boji.  Vemo zakaj.

Falirana študentka z zlato žlico v ustih, dobro politično zaslombo, vajgl pa taki…

Govori kot najboljši retorik, nobene zadrege, prepričana v svoj prav, glede plača…hm, plača od NVO -1.000,00 evrov preko popoldanski sp- nič ni rekla še koliko.

Nihče je ne bo utišal, še novinar ji ni bil prava konkurenca, čeprav vemo, da Uroš Slak ni od muh.

Je pa dekle čisto alergična na Janeza Janšo. Utopila bi ga v žlici vode. Nikakršna sprava, le njegov odstop zahteva.

Kot bi bila od nekoga naučena in se še uči. Kdo ve, kako se z njo komunicira na delu, doma…

Zelo mocna na jeziku.   Drugace pa ni prav brihtna.   Ene in iste traparije ponavlja v nedogled.

Odgovor na objavo uporabnika
nikaršne sprave, 10.10.2021 ob 14:32

Govori kot najboljši retorik, nobene zadrege, prepričana v svoj prav, glede plača…hm, plača od NVO -1.000,00 evrov preko popoldanski sp- nič ni rekla še koliko.

Nihče je ne bo utišal, še novinar ji ni bil prava konkurenca, čeprav vemo, da Uroš Slak ni od muh.

Je pa dekle čisto alergična na Janeza Janšo. Utopila bi ga v žlici vode. Nikakršna sprava, le njegov odstop zahteva.

Kot bi bila od nekoga naučena in se še uči. Kdo ve, kako se z njo komunicira na delu, doma…

Mislim, da ima alergijo na JJ 99,99% (inteligentnih) Slovencev, tako da to ni nek hud podatek.

Vzgajal jo je oče.

Policista morata biti vedno dva.

Ženska pač vrti gobec, samo pove pa ne kaj pametnega. Izobrazba? Nedokončani faks.

V besedah ni prepričljiva, se ponavlja in še sama ne ve, kaj hoče, samo glasno govori, mi je pa všeč, da se jo sliši.

Prestižnega častnega doktorata kot gospod Janez Janša gotovo nima.

In tako niče od babe, ogroža ljubljenega vodjo:-)))

Izobrazba nima nobene zveze z obnasanjem. Od vzgoje starsev je vse odvisno kaksni ljudje postanemo. Mislim, da sem vse povedala.

Zdajle sva z možem pogledala oddajo in sva oba navdušena nad Teo Jarc. Pri tem, da je moj mož zelo kritičen in redko kdaj koga pohvali.

Skratka, punca je načitana, dober retorik, vseskozi je imela lep izraz, je lepa. Torej pravi strup za moške. Upravičeno se je bojite in tudi komentarji temu sledijo.

Mi, ki nismo plačani za objavo, pa lahko samo rečemo, PUNCA, KAPO DOL.

le bojte se jo, 10.10.2021 ob 15:48

Zdajle sva z možem pogledala oddajo in sva oba navdušena nad Teo Jarc. Pri tem, da je moj mož zelo kritičen in redko kdaj koga pohvali.

Skratka, punca je načitana, dober retorik, vseskozi je imela lep izraz, je lepa. Torej pravi strup za moške. Upravičeno se je bojite in tudi komentarji temu sledijo.

Mi, ki nismo plačani za objavo, pa lahko samo rečemo, PUNCA, KAPO DOL.

Ja, ker v politki je pomembno da si “strup za moške” in ne to, kar govoriš in ideje, ki stojijo za tem. Bravo. Aplavz in poklon. Nekaterim bi morali odvzeti volilno pravico, ker si jo ne zasluzijo.

Anonimno 9792, 10.10.2021 ob 15:50

Ja, ker v politki je pomembno da si “strup za moške” in ne to, kar govoriš in ideje, ki stojijo za tem. Bravo. Aplavz in poklon. Nekaterim bi morali odvzeti volilno pravico, ker si jo ne zasluzijo.

No ja vsaj pošto zna prevzet.

wd40a, 10.10.2021 ob 15:53

No ja vsaj pošto zna prevzet.

A to je to, k čemur po novem strmimo? Da bo nekdo pošto prevzel? Res smo nizko padli. Sama žalost. Strup za moške in prevzemanje pošte je vse, kar se pričakuje od politikov očitno.

Ali pa mogoče k stranki, katera nima nobenih idej ali ciljev, razen tega, da bi ukinili PCT.

Vidi se nam, da se nikoli nismo rabili res boriti za to državo. Vsaj ne v moderni zgodovini. Pustimo drugo svetovno in to, kar se je dogajalo.

Žalost. Res.

slovenski domoljup, 10.10.2021 ob 15:12

Prestižnega častnega doktorata kot gospod Janez Janša gotovo nima.

To je res. Tea Jarc lahko samo sanja o izobrazbi, ki jo ima gospod Janša. Gospod Janša, ima diplomo FSPN, ima kosovski doktorat in prihaja iz gospodarstva.

Alergija269, 10.10.2021 ob 14:39

Mislim, da ima alergijo na JJ 99,99% (inteligentnih) Slovencev, tako da to ni nek hud podatek.

99,99% inteligentnih Slovencev sploh ne gre na volitve, ker se bojimo, da bi slučajno kdo utegnil pomisliti, da je kdo od nas dal glas levuharjem.

Anonimno 9792, 10.10.2021 ob 16:03

A to je to, k čemur po novem strmimo? Da bo nekdo pošto prevzel? Res smo nizko padli. Sama žalost. Strup za moške in prevzemanje pošte je vse, kar se pričakuje od politikov očitno.

Ali pa mogoče k stranki, katera nima nobenih idej ali ciljev, razen tega, da bi ukinili PCT.

Vidi se nam, da se nikoli nismo rabili res boriti za to državo. Vsaj ne v moderni zgodovini. Pustimo drugo svetovno in to, kar se je dogajalo.

Žalost. Res.

Jp, stremimo po nekom, ki si upa prevzet odgovornost za svoje dosežke.

wd40a, 10.10.2021 ob 16:19

Jp, stremimo po nekom, ki si upa prevzet odgovornost za svoje dosežke.

Koga misliš s tem? Teo? Kakšne dosežke pa ima gospodična? A si misliv Zorana?

Samo da se ji ne bo kaj hudega zgodilo.  Janša ne izbira sredstev.

Anonimno 9792, 10.10.2021 ob 16:22

Koga misliš s tem? Teo? Kakšne dosežke pa ima gospodična? A si misliv Zorana?

Nikogar od tega govna ki se zbira v parlamentu.

wd40a, 10.10.2021 ob 16:44

Nikogar od tega govna ki se zbira v parlamentu.

Vidim, da s tabo nemogoče govoriti o čemurkoli. Sej me ne preseneča, ampak vseeno…

Anonimno 9792, 10.10.2021 ob 16:57

Vidim, da s tabo nemogoče govoriti o čemurkoli. Sej me ne preseneča, ampak vseeno…

Če rabiš nekoga, ki ti bo kimal, res ne. Pojdi čivkat, pa štej všečke.

ženska na mestu, 10.10.2021 ob 16:42

Samo da se ji ne bo kaj hudega zgodilo.  Janša ne izbira sredstev.

A veš, da sem po tem intervjuju tudi jaz takoj na tole pomislila. Ženska je govorila točno to, kar mi vsi govorimo, s tem, da se ona upa izpostaviti in to povedati javno, na TV, mi pa samo doma za mizo in še to samo, če smo sami domači.

Ja, priznam, da smo riti. In ravno zato mi je ta ženska neskončno všeč. Da si pri teh letih upa, da zna in da je sposobna. Čestitke.

In tudi ni je strah. In JJ je zadela v živo.

Ženska kot ženska, vendar je velika večina ljudi proti “njeni” paradni procesiji, namreč za nedokončano izobrazbo ima 1.000,00 evrov dohodka od nevladnih ustanov in še svoj sp.

Kultura obnašanja ji ni ravno blizu.

To ni ravno majhen proračunski denar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close