Tea Jarc – izobrazba ?
Govori kot najboljši retorik, nobene zadrege, prepričana v svoj prav, glede plača…hm, plača od NVO -1.000,00 evrov preko popoldanski sp- nič ni rekla še koliko.
Nihče je ne bo utišal, še novinar ji ni bil prava konkurenca, čeprav vemo, da Uroš Slak ni od muh.
Je pa dekle čisto alergična na Janeza Janšo. Utopila bi ga v žlici vode. Nikakršna sprava, le njegov odstop zahteva.
Kot bi bila od nekoga naučena in se še uči. Kdo ve, kako se z njo komunicira na delu, doma…
nikaršne sprave, 10.10.2021 ob 14:32
Govori kot najboljši retorik, nobene zadrege, prepričana v svoj prav, glede plača…hm, plača od NVO -1.000,00 evrov preko popoldanski sp- nič ni rekla še koliko.
Nihče je ne bo utišal, še novinar ji ni bil prava konkurenca, čeprav vemo, da Uroš Slak ni od muh.
Je pa dekle čisto alergična na Janeza Janšo. Utopila bi ga v žlici vode. Nikakršna sprava, le njegov odstop zahteva.
Kot bi bila od nekoga naučena in se še uči. Kdo ve, kako se z njo komunicira na delu, doma…
Mislim, da ima alergijo na JJ 99,99% (inteligentnih) Slovencev, tako da to ni nek hud podatek.
Zdajle sva z možem pogledala oddajo in sva oba navdušena nad Teo Jarc. Pri tem, da je moj mož zelo kritičen in redko kdaj koga pohvali.
Skratka, punca je načitana, dober retorik, vseskozi je imela lep izraz, je lepa. Torej pravi strup za moške. Upravičeno se je bojite in tudi komentarji temu sledijo.
Mi, ki nismo plačani za objavo, pa lahko samo rečemo, PUNCA, KAPO DOL.
le bojte se jo, 10.10.2021 ob 15:48
Zdajle sva z možem pogledala oddajo in sva oba navdušena nad Teo Jarc. Pri tem, da je moj mož zelo kritičen in redko kdaj koga pohvali.
Skratka, punca je načitana, dober retorik, vseskozi je imela lep izraz, je lepa. Torej pravi strup za moške. Upravičeno se je bojite in tudi komentarji temu sledijo.
Mi, ki nismo plačani za objavo, pa lahko samo rečemo, PUNCA, KAPO DOL.
Ja, ker v politki je pomembno da si “strup za moške” in ne to, kar govoriš in ideje, ki stojijo za tem. Bravo. Aplavz in poklon. Nekaterim bi morali odvzeti volilno pravico, ker si jo ne zasluzijo.
wd40a, 10.10.2021 ob 15:53
No ja vsaj pošto zna prevzet.
A to je to, k čemur po novem strmimo? Da bo nekdo pošto prevzel? Res smo nizko padli. Sama žalost. Strup za moške in prevzemanje pošte je vse, kar se pričakuje od politikov očitno.
Ali pa mogoče k stranki, katera nima nobenih idej ali ciljev, razen tega, da bi ukinili PCT.
Vidi se nam, da se nikoli nismo rabili res boriti za to državo. Vsaj ne v moderni zgodovini. Pustimo drugo svetovno in to, kar se je dogajalo.
Žalost. Res.
Alergija269, 10.10.2021 ob 14:39
Mislim, da ima alergijo na JJ 99,99% (inteligentnih) Slovencev, tako da to ni nek hud podatek.
99,99% inteligentnih Slovencev sploh ne gre na volitve, ker se bojimo, da bi slučajno kdo utegnil pomisliti, da je kdo od nas dal glas levuharjem.
Anonimno 9792, 10.10.2021 ob 16:03
A to je to, k čemur po novem strmimo? Da bo nekdo pošto prevzel? Res smo nizko padli. Sama žalost. Strup za moške in prevzemanje pošte je vse, kar se pričakuje od politikov očitno.
Ali pa mogoče k stranki, katera nima nobenih idej ali ciljev, razen tega, da bi ukinili PCT.
Vidi se nam, da se nikoli nismo rabili res boriti za to državo. Vsaj ne v moderni zgodovini. Pustimo drugo svetovno in to, kar se je dogajalo.
Žalost. Res.
Jp, stremimo po nekom, ki si upa prevzet odgovornost za svoje dosežke.
ženska na mestu, 10.10.2021 ob 16:42
Samo da se ji ne bo kaj hudega zgodilo. Janša ne izbira sredstev.
A veš, da sem po tem intervjuju tudi jaz takoj na tole pomislila. Ženska je govorila točno to, kar mi vsi govorimo, s tem, da se ona upa izpostaviti in to povedati javno, na TV, mi pa samo doma za mizo in še to samo, če smo sami domači.
Ja, priznam, da smo riti. In ravno zato mi je ta ženska neskončno všeč. Da si pri teh letih upa, da zna in da je sposobna. Čestitke.
In tudi ni je strah. In JJ je zadela v živo.
Forum je zaprt za komentiranje.