Tea Jarc, Branimir Štrukelj; res prava se borita za svoje “nedelavce”
tako je to, 22.08.2021 ob 10:04
wd40212, 22.08.2021 ob 10:01
Replika541, 22.08.2021 ob 09:20
Dejmo mal originalnosti sds trolcki – pljuvanje po sindikatih je staro ko zemlja…
Topla voda pa to.
Kaj pa pričakuješ od folka, ki jim v šoli ni šlo:-))
Res je…
Poglej Šarčevega Marjana!
Zbledi v primerjavi z luftarji SDS…
članica SVIZ, 22.08.2021 ob 10:23
Desperadodajka, 22.08.2021 ob 10:00
Pri takem znanju in sposobnostih ni nikoli pomislila, da bi menjala to zatohlo javno službo s kakšno bolj dinamično v “realnem sektorju”. Če te okolje utesnjuje, ga zamenjaš s takim, kjer te čakajo nove priložnosti in izzivi. A to pa ne bi?
Delam v gospodarstvu. Če te že ravno zanima. In ja, zaupnico je skoraj kap, ko sem dala odpoved. Prej vpila kako moram pazit in njo vse ubogat (ni bila meni nadrejena), ker za moje delovno mesto čaka kaj vem koliko drugih. Potem jo je pa na rit vrglo, ko sem dala odpoved. Mi ni verjela, ko sem na njene grožnje zabrusila, da komaj čakam tiste druge. Namreč sem bila že v iskanju.
A v novi službi je vse super? Da ne bo čez kako leto spet razočaranje?
Desperadodajka, 22.08.2021 ob 10:32
A v novi službi je vse super? Da ne bo čez kako leto spet razočaranje?
Zdaj pa nisem v nobenem sindikatu. In ja, sem pogruntala, če v službi ni ok, ni treba prenašat, ampak iščeš naprej. Niso več časi, da ždiš leta in leta v isti službi.
Drugače pa ja, tu se ne tolerira nesposobnosti. Ni javna uprava.
Afna217, 22.08.2021 ob 09:54
Vcas si jih spostovalu, zdaj si tega ne zasluzijo. Ucitelji naj bi bili napredni, pametni, zagovarjat bi morali cepljenje. Pa niso , ker so anticepilski poden od podna.
Učitelji so danes to, kar so bili včasih klerikalci, torej osebe mentalno 100 let v preteklosti.
Desperadodajka, 21.08.2021 ob 23:08
Štrukelj je komunist, skregan z realnostjo. On še kar misli, da je sindikat za to, da ščiti zaposlene. Naj se zgleduje po modernih sindikatih v realnem sektorju, kako oni tam učinkovito zastopajo interese delodajalcev.
Ki zastopajo interese delodajalcev, niso vredni svoje funkcije in neupravičeno dobivajo visoko plačilo. Sindikalisti so izključno zato, da ščitijo delavce, sicer je bolje, da jih ni.
Forum je zaprt za komentiranje.