Taxi Metro – nevljudnost in nesramnost
V ljubljani je možnost izbire taxija velika. Ljudje se še vedno največ odločajo za Metro, ker mislijo da je najcenejši, kar sploh ni res. Velja pa da ima metro največ taxistov in zato so tudi najhitreje na naslovu.Jaz osebno sem uporabljal že vse taxi službe z izjemo “zmajčka” ker so predragi. Še vedno kličem metro ko se mi mudi, čeprav imam zelo slabe izkušnje z njihovimi dispečarkami. So arogantne, prepirljive in če pri naročanju pride do kakega zapleta, vedno domnevajo da je napaka na strani stranke. Nekaj časa sem uporabljal intertours, kjer z dispečarkami ni bilo nikoli problemov, imajo pa obupen vozni park, nekatere modele avtov na cesti ploh ne vidiš več, samo še v intertoursu. Tudi šoferji v intertoursu so “vredni svojega denarja”, večkrat sem se pri njih v avtu počutil neprijetno.Potem sem našel taxi euros, na katerega nimam prav nobene pripombe, samo da njih ni več, oziroma so sedaj isti šoferji v taxi Rondo. Za taxi Rondo pa lahko rečem samo pozitivne stvari. V centrali so vedno prijazni, zadnjič na fužinah nisem znal povedat kje sem oziroma naslov, pa si je moški?! v centrali vzel čas in me spraševal toliko časa kaj je okoli mene da mu je bilo na koncu jasno kje sem. Na metroju so mi vedno ko nisem natančno povedal kje sem, vrgli slušalko dol.V rondoju se še nisem peljal z “podrtijo” in tud šoferji so vedno kaki šaljivci, od dveh sem vzel njihovo številko in vedno prvo probam dobiti enega od teh.Edino kar mi ni všeč je, da jih včasih dolg čakaš. Večinoma pridejo v 5ih minutah, se pa zgodi da jih ni tud po več kot 10 minut.Vsem, ki niso zadovolnji z odnosom v taxi službah, bi priporočal da probajo še drugje, cene so pri vseh večjih taxi službah skoraj enake.
Rondo 080-900-900
Laguna 080-12-33
Legende 031-732-289
Popolnoma se strinjam s predhodniki oz tistimi, ki o METRO taxistih nimajo dobrega mnenja. Ne samo, da so nesramni in že na daleč smrdijo po cigaretah, so tudi- leni. Jaz ,recimo, sem pristopil do enega in ga vprašal, če me lahko odpelje do želene postaje. Pa mi je rekel, da ne- ima odmor. Ko sem se odpeljal z drugim (ne z Metrojem) in se vrnil čez približno 45 min, je isti šofer še vedno stal ob svojem taxiju, na veliko kadil, zehal in torej- počival. Ne bi ga ravno natančno opisoval, bi se pa ob njegovem zanemarjenem izgledu vsaj njegovi nadrejeni (če sploh obstajajo) morali vprašati, kaj tako bitje sploh dela. Poleg tega imajo svoje “radijske oddajnike” v avtomobilih nameščene na ves glas, da s svojim “bipanjem” in raznoraznimi opozorili dobesedno nadlegujejo in motijo mimoidoče, pa tudi bližnje stanovalce- pa naj bo to ob treh popoldan ali pa ob treh zjutraj ! O znanju slovenščine pri teh voznikih pa ne bi niti zgubljal besed. Skratka- en velik poden !
Do sedaj imam najboljše izkušnje s trend taxi od toyote. Na spletni strani si lahko opraviš informativni izračun, da ne pride do presenečenj Vaš link. Povpraševanje jim enostavno pošljem preko maila dan prej in smo dogovorjeni.
Tudi Jaz zelo slaba izkusnja. Najprej sofer ne najde hotela kamor bi naj prisel po naso stranko, zamudi 15 min, potem pride do nas, menges-selo pri vodicah 10 min voznje pa zahteva 26eur, ker smo izven ljubljane, pa da zivimo bogu za hrbtom, pa da se more doplacati se 10 eur, ker je gospod prisel do nas. Naj se povem da voznjo do zelezniske v ljubljani od doma z taksijem placam 17 eur, 25 min Voznje. Tudi Brisem iz imenika.
Tudi Jaz zelo slaba izkusnja. Najprej sofer ne najde hotela kamor bi naj prisel po naso stranko, zamudi 15 min, potem pride do nas, menges-selo pri vodicah 10 min voznje pa zahteva 26eur, ker smo izven ljubljane, pa da zivimo bogu za hrbtom, pa da se more doplacati se 10 eur, ker je gospod prisel do nas. Naj se povem da voznjo do zelezniske v ljubljani od doma z taksijem placam 17 eur, 25 min Voznje. Tudi Brisem iz imenika.
sildenafil pills from mexico https://www.pharmaceptica.com/
Jaz bi pa ti nazaj povedala, da najprej pošljite vse vaše nadrogirane taxiste aka dilerje na test za drogo, psiho test in testiranje kulturnega obnašanja..ker takih kretenov kot v metroju pa še ne..vsedem se v avto pa me vpraša če ne bi rajš spredaj sedela haloo..čez par minut vožnje pa že intimna vprašanja in to ne ponoči ampal sredi belega dneva..nadrogiran k majmun mi ponuja kokain..katastrofa..pelje te po najdaljši možni poti, čeprav vztrajaš…kj pa to..še posebej trije taksisti izstopajo pri metroju predvsem ŽENSKE pazte se nakokiranih taksistov!!!! Podgane Ljubljanske- METRO KATASTROFA!!!!!!!! never again grem rajši peš domov!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.