Najdi forum

tatoo

rada bi si ga odstranila (velik je 8 cm).

ima kdo s tem izkušnje? kje to opravljajo, cene? ali se koža zabrazgotini?

uglavnem, vse kar veste o odstranjevaju tatoojev…

hvala,
pinkica

sicer nimam na to odgovora zanima pa me, kako to da si ga hočeš odstranit.? jaz si ga namreč hočem dat delat, pa še zbiram podatke o posledicah?

zakaj ga hočem odstrant? ker sem bla mlada (17 let) nepremišljenka, pripadnica subkulturi, ki me danes pomeni NIČ, pa sem si dala vtetovirat zadevo, ki mi danes moti. pa še ni lepo narejeno, ker je bila oseba, ki mi je tatoo delala, prejšnji dan na LSD-ju (kar sem seveda zvedela šele kasneje od 3. osebe). tko da, če si mislite dati tatu – resno premislite o motivu, velikosti, predvsem pa pejte k profesionalcu, ne pa k kakšnemu mesarju, tko kot sem nardila sama.

glede laserja pa nobenih informacij? :((((

pinky

Pinkica, baje da ostanejo brazgotine, ko se da to odstraniti, ker morajo razbiti celice, ki so obarvane. Barva torej gre ven, ampak celice pa “eksplodirajo”, kar pusti brazgotine.

Na nemski televiziji sem videla, da so v nemciji zaceli uporabljati novo metodo, katera vsebuje nako finto z vodo. Ta barvo zamenja in celice ne explodirajo, torej ne pride do brazgotinjenja. Je bla kar velika revolucija, ko so to odkrili. To je blo pred ene 3 leti po moje, nekaj takega. Kaj vec pa ti na zalost ne morem povedati.

Obrnes se lahko na klinicni center v lj oz na dermatolosko. Oni tudi izvajajo tetoviranje (kozmeticno) in odstranjevanje. VErjetno je to najboljsi kraj za strokovne nasvete. Pozanimas se lahko tudi pri kaksnih privatnikih, ki se s tem ukvarjajo in pa isces na internetu in potem dalje za tisto metodo v Nemciji.

PA good luck

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close