tašča
vedno ko pridem na obisk k tašči ta na silo mi pakira za domov krompir solato vložene stvari , čebulu…..jaz na lep način povem da ni trba ker to vse imam ali pa vzamem nekaj malega ona pa se počuti užaljeno.enkarat poleti sem prišla iz službe k njej rekla je da je sinu dala solato krompir in polno stvari za domov , rekla sem hvala lepa in nebi se rabli trudit saj vem da ste imeli veliko priprav za na morje in ste si z tem še delali skrbi in še enkrat hvala, ona pa mi je jezno odgovorila ja mej ali pa vrži v smeti!to mo zdaj ne gre v glavo in tega nemorem pozabit, pa saj me vedno zabije kajkoli naredim, kako naj se ji prikupim?ali je bolje da sem v tem odnosu, hladna????kaj mislite???a ima kdo podobne težave in kako jih rešuje???
zelo rada bi bila prijazna z njo a nikoli ji ni nič prav, ko vzamem kaj vse mi da za sabo pol pa začne jamrat kako celo poletje dela in ji nihče nič ne pomaga , skratka pol ti hoče dopovedat da jo izkoriščamo, vedno ji nesem kavo in kako stvar a vedno poskrbi da vidimo kaj vse ona da sinu!!!meni je že tega dovolj, včasih me ima da ji bi kaj vrgla v glavo!!!glede zelenjave tudi jaz imam pri mami vrt in na njem si oposkrbim majhno ozimnico!ne razumem tudi kako vedno najde neko stvar da me očrni pred drugimi!!!za rojstni dan sem ji kupila kozmetiko in dve kratki poletni majci ki sta ji odlično pristajali in rekla je da sta orginal njeni barvi, čez dva dni ko sem bila na obisku pa mi je rekla da je majce menjala ker so ji bile premale???kako naj si to razlagam?nevem ali sem nora???kaj mislite ???toliko zapletov imam z njo!a obstajajo razumne tašče?????
Jaz sem nekaj časa vihala nos nad stvarmi, ki mi jih je vedno dajala, pa ko bi mi vsaj kaj pamentnega mi pa daje svoje staro spodnje perilo, svoje stare cunje, kakšno odprto hrano, ki njej ni dobra, nama jo pa poturi.
Mislim, da se ti želodec obrne ob taki babi.
Ampak ker itak nimamo dobrih družinskih odnosov, takrat ko mi da te stvari stistnem zobe, se nasmejih in rečem o hvala, to mi bo pa sigurno prišlo prav.
Moj pa ustavi avto on prvem smetnjaku pa zmečeva stvari stran, ker se mi prav gabi, da bi sploh v roke prijela spodnje perilo, ki je bilo prej na njeni riti.
HAhahaha, ta je pa dobra!!! Ne razumem, zakaj ti daje svoje stare gate??? :))), joj, še zdaj se držim za trebuh! A boš z njimi po tleh brisala al kaj? Peesmo, ene tašče so pa res …… Za zelenjavo se ne čudim, če ima vrt, jaz bi bla vsakega listka vesela, ker nimam svojega vrta. Sploh pa kakšne domače vložene zelenjave, mnjami! Starih gat pa res ne, nooo!!
Prav maš, da stran zabrišeš!!! Jaz bi tud!
LP, pa čim manj starih gat!!
Miša
Hoj. Tle ti večina predlaga, da vzemi in vrži v smeti pol. To je sicer najlažja varjanta. Sam kaj ko s tem samo kompromis narediš, ni pa tistga lepega občutka, da človk spoštuje in sprejme tvojo odločitev. Mogoče pa bi ji rekla, da naj ne jemlje osebno (glede na to, da je užaljena pol pa “boga revca”) in da imamo različne želje in potrebe. Alpa, kaj pa če bi ti k njej znosila kej kar veš da ne rabi?
Forum je zaprt za komentiranje.