Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tašča mi kar naprej zbija avtoriteto

Tašča mi kar naprej zbija avtoriteto

A  ne bi raje poiskala nekaj dobrega v vsem tem?

Fajn…naj kuha, tebi ne bo treba. Super…. naj kupuje neumnosti otrokom…boš ti prišparala.

Glede nalog… nič hudega….ko pride gor si naj zmislita da bi palačinke jedla….. je pol ure ne bo….

Ni tako grozno kot misliš, samo sprosti se.

Skoraj kot bi sebe poslušala…

Obljubljeno stanovanje zdaj pa izkoriščanje otroka da bi se mene sesuval + stalen obcutek da nic ni dovolj dobro. Se pa nisem mogla otrest dostojanstva da nimam cene da se moje spostovanje proda za tistih slabih 100.000€.

Pa sm prisla do zakljucka da bo dojencek imel tako poln urnik da ga ne bo casa vzet v roke, pa da vidimo ce se je splacal …

Poslovila sem se od svojih pricakovanj da si druzina pomaga med sabo, poslovila sem se od nakladanj kolk pomoci bom delezna in sedaj smo lepo uradni – ob priloznosti ko bi se me hitr zaposlil za popedenat vse ker js sm pa res ves cas doma lepo povem da ce se pa opazi da neki ni narejeno da pa res naj zrihta sama ?

Zaenkrat pelje sistem, ima pa res tolk casa da se je spomnla meni nepredstavljivih lekcij, enkrat ji bom hvalezna da je moja prisotnost tako mocna da je tako moteca da ne more mimo mene brez podlosti ?

Srecno vsem borkam, imamo to!

Mi je kar tezko prebrat da je kr velik podobnih primerov….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close