Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tašča me noče spoznati

Tašča me noče spoznati

Pozdravljeni,
Stara sem 57 let in imam partnerja, ki ima 45 let. Skupaj sva že tri leta in živiva v stanovanju njegove mame (ona ne živi z nama). Sama sem vdova, imam 24 letnega sina, ki je avtist in je trenutno nastanjen v zavodu za duševno bolne. Sama imam 300 evrov vdovske pokojnine in polovico hiše, drugo polovico ima stanovanjski sklad. Moj partner je inženir elektrotehnike in ima dobro službo. Do pred treh let je bil samski (včasih si je privoščil kakšno prostitutko), vendar sem njegova prva ženska v vezi. Problem pa je, da me tašča po treh letih noče spoznati in govori, da sem lena, nesposobna debela ( imam res 140 kil), brez izobrazbe (sem medicinska sestra) in razširja vse mogoče govorice. Partner mi pa o vsem tem poroča. Vsak dan po službi gre k njej in ji vse pomaga, potem pa pride k meni. Ne vem kaj naj naredim. Kaj ki svetujete?

Da shujšaš. Tako vsaj o tem ne bo mogla govoriti

Pa zakaj se sploh obremenjuješ? Bodi vesela, se ti sploh ne bo treba ukvarjat s taščo. A ni to fajn, nobenih njenih obiskov pri tebi, noben te ne bo silil, da greš ti k njej.
Če bo bolna, te ne bo nihče silil, da moraš hodit ji pomagat.
Predvsem pa se ne obremenjuj z njenimi izjavami. To je njen problem pač ima prazno bedno življenje in je ljubosumna nate, ker si ji (po njenem seveda) vzela njenega sina. Nevoščljiva ti je, zato te skuša žaliti. In ji uspeva, ker te to prizadane. Če te ne bo prizadelo, bo izgubila veselja, da te ponižuje.

Obremenjuje se zaradi njega, ker dobi občutek, da ima raje taščo, kot njo.
Spet (na žalost) samo potrditev tega, da ni vredna ljubezni. Potrditev tega, kar nosi v sebi.

Vseeno bolje biti samski, nekaj narediti na sebi in potem poiskati kaj primernejšega.

Ja, pri 57ih se obremenjevati s taščo in da te noče spoznati, je sigurno znak slabe sampodobe. Če moških v teh letih vsak dan visi pri mami pa tudi ni ravno zrelo. Prvič v resni letih pri teh letih? Ja, to res ne kaže na zrelost moškega.

To je moje mnenje izključno po tem kar si napisala.
Si odrasla, kolikor toliko samostojna oseba, ki pa živi v stanovanju svoje tašče.
si pomislila, da mogoče tega ne mara, da živita v njenem stanovanju? Mogoče ne mara tega, da si kar naenkrat ti postala prva ženska v sinovem življenju? Mogoče ne mara, da je njen sin z žensko, ki je 12 let starejša od njega…

karkoli že ona ne mara, je to v bistvu njen problem. ta njen problem je postal sedaj tudi tvoj, ker te vse skupaj najeda.
Tudi če te ona noče spoznati itd, se odpravi do tašče in se poskusi normalno z njo pogovoriti, zgubiti nimaš kaj, lahko pa vsaj sebi prineseš nek mir, da si vsaj poskusila….morda pa bosta na koncu s taščo še dobri prijateljici.

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

V bistvu gre za to, da on govori o materi, kaka prasica je, gre pa vsak dan k njej.

Ti imaš resne probleme avtorica. Tipa si dobila takega kot si ga zaslužiš. Če bi bila ti kaj boljšega od njega, ne bi prenašala takega tipa.
Samo, če živiš pri tašči pa se boš morala vseeno nekako prilagoditi. Predlagam, da greš iz tistega stanovanja ven in predvsem, da odrasteš. Pri tvojih letih se pač ne greš takih zgodbic.

Vzdrževati 140 kg babe tudi ne bo poceni.To je kot 2 (dve) sedem deset kilski babnci.
Mogoče se potencialna tašča tega zaveda bolj kot ti.

eeem – tole bo zdej zlo grdo prebrat ampak če bi jaz imela 45-letnega sina, ki bi si dobil 12 let starejšo žensko z avtističnim otrokom, brez denarja in s 140 kilami… verjetno tanove snahe tud ne bi hotla spoznat – iz strahu da me bo faršlok od groze 🙂 sej v resnici vem, da te ima rad ker si tko dobrosrčna. nje.

Ma zajebava se s to temo.

a dej?!? ne?! 🙂

Ma zajebava se s to temo.[/quote]p

To ni zajebancija, je resna stvar in popolnoma resnična zgodba. In vse, kar ljudje tukaj sprašujemo tudi ni zajebancija.
Zame je to problem, ke me tašča blati pred svojimi prijatelji in bivšimi sodelavci, ki jih tudi jaz poznam.

rešitev: prevedi, C-P_aj drugo objavico ☺

Morala sem 2x prebrat:)). Sorry, ampak pri 57-ih se sekiraš zaradi nesojene tašče?:) Joj ženska. Ona je pa stara 80?:)

Stara je 77 let in še zelo vitalna. Druži se samo s high society, ki jo jemljejo s sabo na jahte in na piknike. Tudi moj partner je bil vedno zraven, odkrar pa je z mano, pa ga ne vabijo več.

Očitno mu je spoštovanje privzgojila na napačen način, s slabo vestjo verjetno, kar ga jezi a hkrati vleče k njej.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In zakaj si želiš spoznati osebo, ki govori/misli o tebi tako grde laži? Saj so laži ali ne?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

57-letnica se obremenjuje s taščo. Ha ha ha.

Do sem ni človek še verjel, da čeprav neverjetno, je morda res. Sto ludi, sto čudi.

Jahte in piknike s high society??? :DDDDD PA da ga ne vabijo več, odkar je s tabo??? :DDDDDDDDDDDDDDDD

Jaz tudi ne bi bila vesela če bi mi sin pripeljal domov 12 let starejšo 140 kilsko kiblo.

Najbrž je ne bi pripeljal tebi, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sin gor ali dol takšni bajsi in starunklji jaz prepovem vzstop v mojo hišo.

Kdo bo pa vzdrževal takšnega vola?

Kdo bo pa vzdrževal takšnega vola?[/quote]
Očitno sin. 🙂 Baje da sin pogosto išče podobo svoje matere v partnerki, tako da že mora biti dobra (kot mama). :))

Kdo bo pa vzdrževal takšnega vola?[/quote]
Očitno sin. 🙂 Baje da sin pogosto išče podobo svoje matere v partnerki, tako da že mora biti dobra (kot mama). :))[/quote]
Zato jo pa ne mara, ker ji je prevelika konkurenca….;)

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close