Tarča judo Fabi zlorabe
To je delo policije in tožilstva, da zadevo preišče, ne medijev. Ima pa tip masla na glavi vsaj kar se tiče fizičnega nasilja. Sem se pred leti spraševal, ko je bilo na tv in so ga kovali v zvezde zaradi medalj, kako da zanj nasilje ni kaznivo dejanje? Ker je bilo jasno iz prispevka, da se fizično izživlja nad puncami.
Meni tudi to ni jasno, ampak je pa do neke mere pričakovano. Praktično za vsak primer nasilneža se bojo našle ženske, ki ga bojo zagovarjale. Jaz menim, da nekaj se je že moralo dogajati. Nobena ženska se bo kar tako izpostavljala in dajala prijave na policijo. Šokirale pa so me obtožbe spolnega nadlegovanja, od “masiranja” do razkazovanja penisa, itd. Eno je, da je bil grob in nasilen med treningi, povsem nekaj drugega pa kar naj bi se dogajalo v hotelskih sobah.
YeahRight, 29.08.2025 ob 13:45
Najslabša stvar pri tej zadevi je, kako ga nekatere ženske še vedno branijo in upravičujejo nasilje, v luči doseganja rezultatov. Tudi njegove medalistke, ki so razen ene tiho kot miške.
Andreja Leški je prišla do zlata brez takih človeka podcenjujočih treningov.
Nekatere so mu zveste, lažejo in prikrivajo. Iz razloga, ker jim je bog in Batina. Verjetno je tudi kakšno zmasiral od zunaj in znotraj. Pa ga ščitijo ali pa so tiho. Drug razlog je pa v tem, da lepo živijo od tega, dobivajo denar…
Če tej, ki je bila v studiu verjamete potem ste zelo naivni. Urška je modro tiho in upa, da bo šla nevihta mimo… Če pogledate pogled Raše, ko govori Gabrovec…lahko iz njenega izraza na obrazu razbetete “kako lahko tako lažeš in se delaš, da ne veš”. Poglejte si.
Tisti je preko kamere povedal kaj je videl, bivša tekmovalka v studiu ni niti malo zanikala. Njen odziv je bil poskus diskreditacije.
Ja, brez javnosti bi se to še naprej pometalo pod preprogo.
Obup in groza, jaz verjamem tistim dekletom, ki so bila dolgo tiho, zdaj pa so se le oglasila. Zgovorno je bilo tisto, da so morala imeti vsa dekleta kratke frizure. Ni bilo povedano, zakaj, ampak smo jih videli, Urška Žolnir je še vedno s kratko frizuro. Ali ste videli, da ima Fabjan zmaličeno desno uho? Le kdo ga je namlatil? Drugače pa, za vse vodilne, tudi tisti, Gabrovec ali kdo, so dekleta le kolateralna škoda, ki jo je treba zanikati. Ni pozabil povedati, da se je zaradi te afere zmanjšal vpis v judo klub-e za 40%. Hotel je povedati, da je to največja škoda pri vsej zadevi. Sramota. Starši, pazite komu zaupate vaše otroke.
ola853, 29.08.2025 ob 15:39
Urška ni modro tiho, je dala izjavo, da do nje ni bil nasilen niti jo spolno nadlegoval. Res pa je, da ni nič rekla, če in koliko je tega videla pri drugih puncah.
Da ta, ki ga toži reče, da je poleg nje, tudi Urško enako zmasiral itd. Urška pa poda samo pisno izjavo da jo ni … no tuki že neki ne štima.
Drugač pa je prav da se o teh stvareh piše in javno govori, to ni več tabu kot vasih. Naj vsak ki se mu podobno dogaja ve, kaj točno je to – zloraba! in naj ne bo tiho. To je bistvo takih oddaj.
Itak da jim je Fabjan čisto vsem zlezel v lulike. Če že njegova plača ni bila bogvekaj, pa je imel vsaj druge bonitete. Pošteno.
Je pa tudi tako, da je bilo za uspeh potrebno, da so se mu punce popolnoma predale in da je imel popolno avtoriteto. In ko je to enkrat dosegel, so mu punce seveda pridno nastavljale tudi lulike. To je pač v ženski naravi.
Anonimno 8844, 29.08.2025 ob 16:40
To so zafrustrirane babe,ki iščejo pozornost in želijo postati prepoznane.Poznam eno,ki je rekla da je super,ampak da bo za denar vse naredila in lagala proti njemu.
A še niste opazili da se laži najbolj berejo in prodajajo?
Ne nakladaj. Fabjanu na obrazu piše, da laže. Verjetno je bilo še več punc, ki jih je zlorabil, ampak se ne upajo spregovorit. Tako kot Urška, ker misli, da mu to dolguje. Nobena medalja ni tega vredna. Za starše pa nimam besed.
Petra, kaj je s tabo narobe? Daj poglej še enkrat Tarčo in se zamisli malo nad sabo. Te starši niso imeli radi ali kaj? Razumem, da zdaj delaš pri njemu, ampak daj potem bodi tiho, skrij se v luknjo, ker to kar si povedala, je sramota za vsako športnico. Vprašaj se zakaj dopuščaš, da nekdo hodi po tebi. Smiliš se mi.
Anonimno 3024, 29.08.2025 ob 16:16
Da ta, ki ga toži reče, da je poleg nje, tudi Urško enako zmasiral itd. Urška pa poda samo pisno izjavo da jo ni … no tuki že neki ne štima.
Drugač pa je prav da se o teh stvareh piše in javno govori, to ni več tabu kot vasih. Naj vsak ki se mu podobno dogaja ve, kaj točno je to – zloraba! in naj ne bo tiho. To je bistvo takih oddaj.
Seveda ne štima. Če bi bilo res kot ona pravi potem bi prišla v oddajo. Pred kamero je bistveno težje lagati.
Živimo v drugem času. Obrnilo se je zelo hitro.
To kar je sedaj žaljenje, pred 20 leti še ni bilo. To kar je sedaj zločin, pred 20 leti ni bil.
Ravnatelj je mojega sošolca tako udaril – klofnil po obrazu, da je la ta imel njegovo dlan vidno na koži. Ravnatelj. Leta 1991. Malo pred vojno. Malo pred koncem šolskega leta. To, da nas je trener na treningu zmerjal z žaljivkami smo prenesli z nasmehom na ustih. V smislu zaslužim si. Ne govorim o tem trenerju. Govorim o karateju. Tudi moj partner, ki je treniral plavanje, zna povedati kako ga je trener mučil. Zato je pustil plavanje.
Hočem reči, če bodo tega Fabjana zaprli – nisem gledala Tarče, bodo mogli kar natrpat slovenske zapore! In to z učitelji in trenerji.
Verjetno se tudi ta moj sošolec spomni kako jih je dobil. Ravnatelja smo se vsi bali. Če si imel prstke na koncu mize, se ti je vsedel na roko. Bil je težek in debel. Mislila sem, da recimo ni videl, da imam tam roko. Zakaj je to naredil…. ne vem. Sedaj razmišljam, da ni bilo tako nedolžno.
Takrat sem si pač rekla – moja krivda, drugič bom imela prste pri sebi. To da mu je slina letela na naše obraze medtem ko je govoril, ne bom niti omenjala, ker s tem si res ni mogel pomagati.
Forum je zaprt za komentiranje.