tankomat obala
Šnelca_783, 14.09.2021 ob 17:33
Primer Koper. Petrol na Kolodvorski pri Eurospinu, tankas na st.9 in placas s kartico. Ne rabis notri it.
Ali pa Maxxen( gorivo ni kvalitetno) pri Rizanskem Vodovodu…Ulica 15.maja. Tudi s kartico, gotovine ne sprejema…
Itd
Petrol je izjavil pred parimi urami da bo onemogočeno tankanje brez PCT, ne glede na kakšen način tankaš. Torej ne bo šlo.
Pridejo pa upoštev kakšne Hofer pumpe.
V bistvu glede na odlok ne smeš brez PCT uporabljat interneta, poslušar radia, gledat tv, uprabljat e bančništvo,… Ne smejo ti niti dostavit pošte in časopisov. Nisem pa ziher a ti čistilna naprava lahko prečisti drek če nimaš PCT ali so oni tudi v prekršku.
Neprijavljena, 14.09.2021 ob 18:01
Petrol je izjavil pred parimi urami da bo onemogočeno tankanje brez PCT, ne glede na kakšen način tankaš. Torej ne bo šlo.
Pridejo pa upoštev kakšne Hofer pumpe.
V bistvu glede na odlok ne smeš brez PCT uporabljat interneta, poslušar radia, gledat tv, uprabljat e bančništvo,… Ne smejo ti niti dostavit pošte in časopisov. Nisem pa ziher a ti čistilna naprava lahko prečisti drek če nimaš PCT ali so oni tudi v prekršku.
Ne me basat.
Vceraj sem sla tam tankat in sem vprasala kako bo zgledalo in kje bo varnostnik stal?
Pa mi je rekel komot boste na 9 tankala in placala tam s kartico. Varnostnik bo pred vrati stal.
Aja lahko od jutri okuzim avto ce tankam na 9. ??
Eh bejz, ukrepi niso za zajezitev virusa ampak idijocija.
https://www.maxen.si/si/bencinski-servisi/
KOPER Ulica 15. maja…
Tam nihče n sm zahtevat PCTja, kr: držiš razdaljo več kot 1,5 m do naslednjega tankalca, mašina pa s ne more okužit z virusom ‘ sarkazem off).
Če bodo jim zaprli namerno, je pa to butalastno butasto do amena.
Forum je zaprt za komentiranje.