Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tanki blond lasje (nega)

tanki blond lasje (nega)

Lep pozdrav! Zanimata me dve stvari glede mojih las…
Imam svetle-blond barvane lase (naravni so svetlo rjavi), moja barva je skoraj bela, res zelo svetla, dolžina las pa nekje preko sredine hrbta. Kot mnogim svetlolaskam se tudi meni pojavljajo težave kot so tanki lasje, izsušene konice ter vozlanje las. pojavljajo se mi majhni vozlički, katere zelo težko razčešem, brez da bi si lase trgala, to se pojavlja vedno ko imam lase razpuščene več kot pol ure. Zato me zanima katero krtačo za lase priporočate, da bi bilo razčesavanje čimmanj boleče in uničujoče, da las ne bi trgala, saj so zelo tanki??? (slišala sem, da so zelo dobre tudi tiste za podaljšane lase). Drugo vprašanje se nanaša na izsušene konice. Čeprav jih redno strižem vseeno rabim nasvet glede kakšne dobre ”šok-terapije” v smislu maske, ki jo nanesem, da konice osveži in popravi poškodovan las…?
Že vnaprej se iskreno zahvaljujem za odgovore! LP

Spoštovana Petra.b
Očitno so vaši lasje predolgi. zato se vozlajo in so izsušeni. Ko jih boste skrajšala in uporabljala profesionelne maske za globinsko obnovo vlage in strukture las, ki jih kupite pri dobrem frizerju, potem bo veliko boljše. Do takrat vam ne bo pomagala nobena krtača in nobena maska.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close