Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tanka koza-krema

tanka koza-krema

Stara sem 32 let in imam zelo tanko (kuperozno) kozo. Zanima me katero malo boljso kremo priporocate za mojo starost, da je proti gubam in za tanko, rdeckasto kozo ?

Pozdravljena!

Uporaba pravilne kreme za obraz je zelo pomembna, prav zato bi vam na podlagi tako malo podatkov in brez srečanja skoraj nemogoče svetovala!Če je le mogoče, bi priporočala tretman nege obraza, pri katerem se najbolje določi in vidi tip kože na obrazu, hkrati pa svetuje kremo za nadalno nego doma.Prijela boste vzorček kreme, ki jo boste doma sprobala, po potrebi tudi sprobala več vzorcev in pri nas kremo tudi dobila!

Vljudno vabljena!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Stara sem 32 let in imam zelo tanko (kuperozno) kozo. Zanima me, ali v sklopu kozmetike Matis obstaja krema s kuperoznim efektom oziroma krema, ki je primerna za takšen tip kože. Obiskujem kozmetičarko, ki mi je določila ta tip kože.

Podrav!

Pri Matisu se da dobiti serum za vašo kožo, ki se ga uporablja pod kremo, za regeneracijo, obnavlja tanko kuperozno kožo.To se lahko uporablja vedno in pod vsako kremo saj pomaka kremi do boljših rezultatov ali pa kot terapija in se nadaljuje samo s kremo!Tudi kreme imajo pri Matisu, za katere bi vam lažje svetovala po pregledu in vam nato dala še vzorec za domov, da prej izprobala!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close