Tangice
Vedno bolj mi gredo na živce, kljub modi, estetiki in vsemu. Zdi se mi, da povzročajo draženje kože in vnetja. Kaj ve mislite o tem?
Če razmislim, so nas še v najstniških letih v zdravstvenem domu predavateljice svarile pred preveč ozkimi in premalo zračnimi hlačami ali kavbojkami. Tangice pa so ves čas točno na mestu, še drgnejo se ob vsakem premiku.
Po več letih sužnosti mode sem si kupila par udobnih bombažnih hlačk. Počutim se neizmerno bolje in od takrat nobenih vnetij več.
Jaz pa obožujem tangice in ne prenesem nobenih drugih hlačk, ker mi tako ali tako zlezejo v rito.
Res pa je da sem imela tudi jaz težave z unetji dokler si nisem kupila čisto navadnih bombažnih tangic. Te imam lahko podnevi in ponoči pa nimam nobenih težav. Čipke in saten pa odpade.
Poskusi bombažne mogoče ti bo to odgovarjalo pa ne pretesne.
Ja grdo zgleda rob od spodnjih hlačk ampak če ne gre drugače poskusi z boksarcam ki nimajo roba in se nič ne vidijo.
Lp, KlaRa
Jaz sem tud misla, da tangic ne bom mogla nosit, pa tak mi je šel na živce rob v oprijetih oblačilih. Pol sem si pa ene kupla, doma nič povedala, oprala, dala sušit na radiator. Mož se je šel preobleč v spalnico – slišim od tam neke čudne glasove. Pa ga vprašam, kaj bi rad, pa reče: “gledam, kaj so to za eni štriki – modrc ni, hlačke tudi ne – ja tangice so! Končno si si jih kupla! Ženske riti s tistimi robovi niso prav nič lepe.” In tak js nosim tangice pod oprijeti oblačili, drugače pa tudi običajne hlačke, nasploh pa imam rada lepo spodnje perilo. Tangice morajo pa biti dost velike (dolge!), drugače lahko boli hrbtenica.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.