Talno gretje – DA ali NE
Hvala vsem za odgovore. No, sedaj prvladuje talno gretje, sploh ko je ena napisala, da se da lahko termoregulatorje.
Kjer imate talno ogrevanje, se vam lahko segreje na vsaj 25 stopinj? Ker meni mora biti kuhinja in dnevni prostor res topla. Verjetno se nikdar ne bom mogla otresti strahu, da me bo zeblo, kajti v otroštvu sem veliko pretrpela zaradi mraza. Oooo, koliko krat mi je bilo žal, da nisem ciganske sorte:-))
R
strošek elektrike ti je ..verjela ali ne meni ugoden.Sam ze kurim drugo sezono in mislim da bom kar ostal na tem.najprej sem mislil ,da bo to predhodno ker pač pri novi gradnji ni več denarja za kaj drugega:)na teden pokurim okoli 500 kilovatot.(s tem da je blo ta teden mrzlo ko hudič),kar pa pomeni da je nočne tarife za 350 in dnevne 150kilovatov.zdaj pa racunaj kolko je to na teden evrov.meni vec dela peč ponoči imam tak nastavljeno,ker je cenejsi tok, čez dan pa itak greje ker je toplota v talnem dobro porazdeljena.vedno imam 21 stopinj al pa več v stanovanju,če pa to ni komu dovolj pa zakurim kamin.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.