Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Talenti

Talenti

Meni najboljsi cantare in plesalec. De liri slabsi kot na prvem izboru, pa sta sli naprej

Ne, liri sta bili dobri, uni cantare kr neki, Simona in Gurfunkla so zmaličili, til Čeh kr neki, HB je šel ven, tamala gibčna je dobila toliko glasov samo zato ker je tamala pač iz rejniške družine. Ne vem, kaj več bi lahko pokazala na finalu. Naprej bi moral un plesalec ali pa una prva Emilija, ki je tudi dobro pela.

Emilija- pevka za v tujino, Slovenija je premala za njo. Všeč mi je, da je baročno izpopolnjena in se ima rada.

Kostja- izjemno, danes mi je bil res všeč. Zelo dober plesalec je, mislim, da mu je to koreografijo nekdo pripravil- to je rabil. Luškan.

De liri- kako lepo sestro ima Kori, njegova punca mi ni simpatična, ampak danes mi je bila njena harfa res všeč, petje pa mnogo manj, ni bilo prave energije, pevka se ni izpela. Zame slabše kot zadnjič.

Til- njega bo hitro pobrala kakšna glasbena skupina, o tem fantu se bo še slišalo. Dobro poje, simpatičen.

Tajda- tiha miška. Punca ima morda kakšno bolezen vezivnih tkiv, večina ljudi se kljub ogromno vaje ne more premakniti pol toliko, kot ona. Dobra je, ampak kaj lahko še pokaže? Za pet centimetrov bolj zvito glavo v levo? Bi jo pa za v kak film v tujini takoj uporabili, za kakšno znanstveno fantastiko. Ali pa cirkus.

Cantare- danes sem prvič slišala štajerski naglas v angleščini. Za kakšno poroko ok, drugače pa je to to. Me niso navdušili.

Aleš, voditelj- moj priljubljeni komik- tu na odru je pa žal čisto pogorel, popolnoma nepripravljen.

Kero pesem so odpeli Cantare?

Nisem slišu?

Cantare so peli Sound of silence. Odlicen komad, ampak nekako ni zvenel prav. Priredili so pa verzijo Disturb, ne original Simona in Garfunkla.

Upam, da zmaga Slovenec.       Naslov je “Slovenija ima talent”.

plesalec je bil the best! Bravo!

Odgovor na objavo uporabnika
Otilija692, 08.11.2021 ob 07:48

Upam, da zmaga Slovenec.       Naslov je “Slovenija ima talent”.

Upam da zmaga Makedonec!

Kdo je šel ven?

Emilija je meni všeč, ampak bolje bi se uvrstila s kakšnim drugim komadom. Aretha Franklin baybe?

Tamala ki se zvija…ne vem, meni je to neprijetno gledat. Neestetsko.

Plesalec Kolja je bil dober, ampak bolje bi funkcioniralo v skupini.

Oni dve s harfo všečni.

Vokalna moška skupina….tisti ki je prvi začel pet – obup!

Onega Tila sem kar preskočila.

Sem si celo oddajo ki traje 2 uri ogledala v 10 minutah. Hvala tistemu ki je izumil časovni zamik.

Meni ni bila všeč. Mi je vrhunsko kar dela. Tudi ona je simpatična. Ampak tale nastop, NE! Vse skupaj je bilo samo premetavanje iz enega elementa v drugega. Nič povezanosti z glasbo. Med elemente bi morala vpeti plesne korake, da bi se povezalo z glasbo. Če bi imela v ozadju kakšno bolj napeto glasbo (iz kakšnega filma) bi bolje izpadlo.

Seveda ja… res odličen komad, ampak niso ga dobr zapel ampak ok…

Neka reklama pa je za njih?

Odgovor na objavo uporabnika
Tajda škoda, 08.11.2021 ob 14:06

Meni ni bila všeč. Mi je vrhunsko kar dela. Tudi ona je simpatična. Ampak tale nastop, NE! Vse skupaj je bilo samo premetavanje iz enega elementa v drugega. Nič povezanosti z glasbo. Med elemente bi morala vpeti plesne korake, da bi se povezalo z glasbo. Če bi imela v ozadju kakšno bolj napeto glasbo (iz kakšnega filma) bi bolje izpadlo.

Kakšne so šele tvoje sposobnosti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close