Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tale zgodba je šele zanimiva

tale zgodba je šele zanimiva

ne bom se predstavljal, ker menim da je bolje tako. Pred dnevi greva s sodelavcem po službi na pijačo. Po treh pivih se mu pa ulijejo solze po obrazu. Pa ti ga jaz vprašam, kaj se je zgodilo. Pa mi najprej ne hoče nič povedat. Pravi da bo že boljše. Naročim jaz še eno rundo. Potem mi pa le pove, da sta ga partnerka in hčerka pred dobrim tednom zapustili. Žena je po službi prišla domov in mu rekla, da ga z hčerko zapuščata. Kolikor jaz vem sta bila 25 let skupaj. Pravi da to še ni najhujše. Ugotovil je, da je njegova partnerka dolga leta na skrivaj (brez njegove vednosti) varčevala za novo stanovanje in opremo. Da je plačevala stanovanjskemu skladu članarino za neprofitno najemno stanovanje. Njegova partnerka namreč dela pri  obrtniku. Dejal je še, da ko je to izvedel, ga je skoraj kap zadela. Da ne more verjet kaj mu je šla napravila. Jaz sem potem doma sam pri sebi razmišljal. Kaj bi jaz napravil, da se je meni to zgodilo. Pa takšna baba ni vredna tudi metka ne. Ne bom vas spraševal kaj bi vi storili. Ker me ne zanima. Zgodba je pa resnična, ker smo se kasneje v službi pogovarjali pri malici o njemu.

Ja, je hudič, ko vidiš, da si prevaran, nalagan in ogoljufan.Tudi meni se je zgodilo.Pa sreča po dvanajstih letih.Ne po petindvajsetih.Kaj je za narediti?Nič.Ker če se nekdo odloči, da bo šel – gre.Poti nazaj ni…Nekaj časa je težko…Potem spoznaš, da po svetu hodi nasprotni spol, ki se mu je zgodilo podobno.In če nisi hud pesimist, lahko najdeš sorodno dušo.V zrelih letih še bolj podobno, še bolj kompatibilno.Če je tvoj sodelavec normalen moški, dovolj kvaliteten, potem se ni za bati.Kvaliteten samski moški hitro pade v oči ..meni je…Mlajši od bivšega moža…dosti bolj izobražen, predvsem pa – kompatibilen z mano v mnogih ozirih.

Zakaj samo vidiš jok,jok kaj bi jaz, da mi baba to naredi – zakaj se ne vprašaš kaj je bilo za zaprtimi vrati, da sta obe mesece varčevali, da odideta.

Pa ni zato, ker sem “baba”, ampak ker ljudje tega ne delajo. To so meseci ali celo leta namenskega šparanja, brez da bi opazil (beri mali denarji), ne haha malo k ljubčku vseliti ali histerični razhod.

Lahko, da sta res obe psihopatki, lahko pa samo ne veš kaj je za zaprtimi vrati. Upam, da veš, da se ti verjetno ne bi hvalil okoli varanja, nasilja, alkoholizma, dolgov od iger na srečo itd. Če bi šla baba k mami ali porivaču bi ti pa pojokcal.

Še enkrat – ne postavljam se na nobeno stran, samo po 25letih takole hladno in premišljeno. Ne verjamem, da je iz niča. Vplačevala v stanovanjski sklad in našparala za pohištvo brez, da bi opazil. Močno dvomim – upam, da se motim, ampak močno dvomim.

Štiri stene veliko zdržijo. Če je res ona taka psihopatka naj bo vesel, če je imel prste zraven pa tudi ve kaj je delal.

Življenske izkušnje so neprecenljive… le če iz njih znaš potegniti nauk. ?

Life is like a dick. Sometimes its up… Sometimes its down… But it won`t be hard forever.

.https://www.youtube.com/watch?v=xaSes8D1BJk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close