tale nova sociala
babe a bo mir al ne? tolkli se bomo med sabo če se bomo še okol teh socialk al pa ne socialk, takrat k bomo vsi na istem in nekak imam občutek da bo to zelo kmalu, pol se pa prepirajte okol tega komu bo šlo več keša iz monopolija ker denar bo takrat vreden ravno toliko in kdo je do tega papirja upravičen in kdo ne, dejstvo pa ostaja takšno, da bo treba preživet tako enim kot drugim, takrat boste pomoč potrebovali vsi “pametnjakoviči” ampak ne denarne ampak pomoč teh, ki znajo preživet s tem kar imajo pa četudi zelo malo pa sedaj udrihate po njih, jst tega rajš nebi, ker nikol ne vem kdaj bom potreboval pomoč takega ali drugačnega človeka ali obratno….
Ne zavidam ti življenjske situacije, ampak za vse to si sama odgovorna! Če imaš neprofitno stanovanje, pomeni da si v urbanem središču in če imaš otroka, pomeni da si še mlada, kar vse skupaj pomeni, da bi se v dveh letih lahko postavila na lastne noge. Če ne zmoreš, poišči pomoč, ampak ne denarno, pač pa psihično podporo, berglo, da se postaviš na lastne noge.
Evo, to tudi ne razumem, kako se lahko nekdo preda in sprijazni s tem, da živi z 80€ na mesec za hrano za dva! Kako lahko svojemu otroku to privoščiš?! 300 prošenj v dveh letih? To ni nič! Na koliko vrat si potrkala?[/quote]
Ti, ki ti je z rožicami postlano, lahko pametuješ
Socialni primeri bodo dobivali socialno pomoč še naprej. Ni pošteno, da pomoč dobiva nekdo, ki spi na kupu denarja – s tem dejanjem škoduje tistim, ki so pomoči res potrebni.
Naj mi nekdo pove kakšna je razlika med primerom, ko prideš z novim mercedesovim terencem po paket na rdeči križ in tistim, ki dobiva socialno pomoč zato, da je lahko v več sto tisoč evrov vrednem stanovanju.
spiš na kupu denarja???
spati v 150let starem dvosobnem stanovanju ni spati z denarjem sori.
pa tud če bi… še vedno bi spala v stanovanju IN ne sama v celi hiši…
in v vsakem primeru bi mi pripadala socialna pa če se požreš od zavisti.[/quote]
No, ja, to pač nekdo odloči. Zgodi se, da imaš stanovanje in da kljub temu potrebuješ pomoč – jo tudi dobiš, vendar po tvoji smrti, si država vzame dano pomoč nazaj v obliki dela dediščine. Pošteno.
Zdravo vsi ,
Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593
Hvala
Rebeka
Forum je zaprt za komentiranje.