Tale Mojca Mavec naj gre raje kaj drugega počet
Meni gre redko katera voditeljica na živce. Ker sem že nastopala pred kamero in VEM, da je zelo težko. Zato kar cenim tele punce. Je pa nekaj izjem in ena od teh cvetk, ki bi jih morali TAKOJ zabrisati iz nacionalke je ravno Mojca Mavec, druga pa (ki pa k sreči so jo) je Enisiedler Saša.[/quote]
Se strinjam. MM ni za gledat in poslušat. Pa tudi Saša je eno delala, drugo mislila, tretje govorila.
Ah, ah… kakšne čistunke in čistunci!
Kot, da je edina, ki je v življenju nekaj prepisala, prevedla. Kot, da vi niste nikoli kaj pošmuglali v življenju, dajte no!
Mene te stvari popolnoma nič ne ganejo. Naj prepiše, prevede, bom mogoče vsaj prebrala, nemških revij tako ne berem. Čeprav res ne zagovarjam kraje in sem zagovornica citiranja, avtorskega prava ipd. Me ne moti, če prepiše, naj to navede pa ji ne bo štel nihče za hudo. Zagotovo več tega ne bo počela, ker bo verjetno pod drobnogledom. Konec koncev, so tudi vse diplomske naloge na nek način prepisane oz. citirane. Da niti ne omenjam, da je bila doktorska disertacija našega profesorja na fakulteti polna samih citatov. Torej, zakaj toliko gneva zaradi parih kolumn?
Kot voditeljica pa se mi zdi izredno sproščena, otroško igriva in simpatična. Rada sem gledala Čez planke in tudi zdaj v Dobro jutro mi je všeč. Sicer pa je to stvar okusa in o tem pač ni pomena razglabljat.
Podoben primer je Bergant, ki ga nekateri tako linčate. Po razmeri sil je pristal v Odmevih in tam pač je. Se bo že znašel, vsak začetek je težak. Tudi marsikdo izmed vas svojih nalog na samem začetku ni opravljal profesionalno ali pač?
Dajte ljudem priložnost, namesto da samo obsojate vsak njihov korak.
Ma ne to je bila le reakcija. Drugače je Mojca čisto simpatična, čeprav mnoge ženske to pomešate z lepoti, kar seveda ni isto. Se pa spomnim ko ji je nekdo v eter rekel: Mojca vi ste ena taka šema… Neugodno, no izmazala se je.
A to una DEMI ki je prevarala svojega mladega junca? Japy daj boljši vzgled.
Veš, tale Mojca na ‘dober dan’ sosede, spači obraz od začudenja. A je tako težko odzdravit nazaj? Ni, če nisi zaverovan vase. Ima pa zelo prijazno sestro.
Ja una Demi. Za moj oskus malo preveč možača (tu mislim na gibe iz filma) ali pa preveč agresivna… Hja, tudi mladi junc ni garancija… :))))
Takimi? Kakimi?
Strip poker? Ni način slačenja zame. :)[/quote]
Kakšen način pa je ? Človek ne jezi se…:)[/quote]
A tako pri vas rečete temu? :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.