Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tale čvek ni več za nikamor

Tale čvek ni več za nikamor

Ribca, čeprav kao širi mir in blaginjo in si želi svet brez vojn, v svoji vnemi hitro kaj spregleda.. tako pač je… tempo življenja vpliva povsod.

Čvek o čveku je vedno produktiven, če ni kontraproduktiven!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne samo da poznam kak primer, poznam jih cel kup ! ( iz prve roke ) Sem že pisal o tem, se mi zdi. Zame je to pravcati fenomen kako zelo hitro te lahko ženska zasovraži, če ji ne posvetiš dovolj pozornosti. A čim, ko si vzameš čas za njo nekje na samem, ji poveš tu pa tam kak štos, je pa že vsa v rožicah. Naslednji dan bo že vsa nasmejana, ko te ponovno zagleda lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

MKOW ☺♥ twelve pointz

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Draga Antilopa, ne jemlji osebno:). Uletela sem s svojim mnenjem, saj to je najbrž namen, a ne? Če bi ti želela karkoli drugače, so zato zasebna sporočila in bi izbrala ožji krog tebi všečnih ljudi. Povedala sem svoj pogled, dopuščam drugim, da razmišljajo drugače.

Glede t.i. roba obupa je spet stvar posameznika, kako razmišlja. O chatu je pa tako…če ti nisi zdržala in si besno, užaljeno zapustila sceno…hja ne vem, kdo je mazohist, sadist, egoist, morda čudak? Vsak zase ve. Videla sem tvoj odziv ter tvoje obnašanje na chatu, kar mi zadostuje, da sem si ustvarila svoje mnenje. Ti imaš svojega, torej je vse ok.

Pika.

… in mir na svetu vsem ljudem …

amen
babe zdaj pa konc fajta
samo še ljubezen naprej 🙂

Draga Antilopa, ne jemlji osebno:). Uletela sem s svojim mnenjem, saj to je najbrž namen, a ne? Če bi ti želela karkoli drugače, so zato zasebna sporočila in bi izbrala ožji krog tebi všečnih ljudi. Povedala sem svoj pogled, dopuščam drugim, da razmišljajo drugače.

Glede t.i. roba obupa je spet stvar posameznika, kako razmišlja. O chatu je pa tako…če ti nisi zdržala in si besno, užaljeno zapustila sceno…hja ne vem, kdo je mazohist, sadist, egoist, morda čudak? Vsak zase ve. Videla sem tvoj odziv ter tvoje obnašanje na chatu, kar mi zadostuje, da sem si ustvarila svoje mnenje. Ti imaš svojega, torej je vse ok.

Pika.[/quote]

S čim si naredila tole Piko na koncu? Nekam močna je, si nož zasadila v papir? :)))

Antilopa je vedno dobrodošla na čatu, sploh sedaj, ko je razglasila, da je vezana, si je fantje ne bomo upali niti pogledati, kaj šele da bi jo ogovorili. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pika.[/quote]

Kaj te briga, zakaj je nekdo odšel s chata? Važno je, da si ti tam ostala. Ampak, ti si potem uletavala še na MON in se zaletavala vame. Tisto, kar ste vi tam imeli, pa je en brezvezen trač.

Uf, kakšno razvrednotenje… 🙂 Antilopa, na kaj namiguje ta forum, na katerem (vneto:)) pišeš, če vsebuje besedo ČVEK? Da so razprave strokovne narave? 😉

Uf, kakšno razvrednotenje… 🙂 Antilopa, na kaj namiguje ta forum, na katerem (vneto:)) pišeš, če vsebuje besedo ČVEK? Da so razprave strokovne narave? ;)[/quote]

Čvek in trač ni eno in isto. Mogoče zate je. 🙂

Sicer pa ti nihče ne prepoveduje, da se poboljšaš. Jaz ti dajem možnost in priložnost, da zakopljeva bojno sekiro.

ZLATA RIBICA – a si videla, da bi je tvoj komentar všeč ♥♥♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Uf, kakšno razvrednotenje… 🙂 Antilopa, na kaj namiguje ta forum, na katerem (vneto:)) pišeš, če vsebuje besedo ČVEK? Da so razprave strokovne narave? ;)[/quote]

Čvek in trač ni eno in isto. Mogoče zate je. 🙂

Sicer pa ti nihče ne prepoveduje, da se poboljšaš. Jaz ti dajem možnost in priložnost, da zakopljeva bojno sekiro.[/quote]

Antilopa, prav imaš, čat je izgubil na kakovosti, odkar te ni. Tudi tale M/Ž čvek propade brez tebe :))))
Ne splača se prepirati zaradi moških, malo bolj skupaj držite ženske, ne pa da ste si v laseh takoj? :)))
Namesto bi skupaj po moških udarile, se raje mrcvarite med sabo (zaradi moških). 😀

…in vidiš kako sva dobri v tem? :DDDDD

Ja, ja, boj se krivokljunke. Je od hudiča ta baba. Joj, tako rada jo imam.

hehe Sadni, si spet dobil temo, kjer boš lahko jokcal. Ahahahahah

Mimogrede, a upaš odpreti temo o svoji priljubljenosti???

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Matjažko, ti si fenomen tega foruma. Tu gor si že 10 let, pa imaš še vedno 25 let. :)))) Skratka, si vedno mlajši, zanimivo. :))

Saj sem že pred časom jamral, da vedno bolj pogosto pritiskam “Označi temo za prebrano”. Zdaj pa velikokrat prehajam že tudi na višji nivo.

Matjažko, ti si fenomen tega foruma. Tu gor si že 10 let, pa imaš še vedno 25 let. :)))) Skratka, si vedno mlajši, zanimivo. :))[/quote]
u matr .. ta je pa Blagneško prešišal — Helena je bila stara 29 let samo 7 let ☺

Matjažko, ti si fenomen tega foruma. Tu gor si že 10 let, pa imaš še vedno 25 let. :)))) Skratka, si vedno mlajši, zanimivo. :))[/quote]

10 let, haha.. 😀
Antilopa, danes pa je vročina? Žge, kaj? 🙂 Menda ženske, ki nimajo partnerja ali ne popijejo dovolj tekočine, postanejo zelo razdražene in našpičene. :))) Je A ali B opcija pri tebi? Hvala bogu, da nista obe. ;))) 😀

…in vidiš kako sva dobri v tem? :DDDDD

Ja, ja, boj se krivokljunke. Je od hudiča ta baba. Joj, tako rada jo imam.

hehe Sadni, si spet dobil temo, kjer boš lahko jokcal. Ahahahahah

Mimogrede, a upaš odpreti temo o svoji priljubljenosti???[/quote]

Zakaj bi moral on odpirat temo o svoji PRILJUBLJENOSTI?

saj verjamem da nima on šans proti kakim svetohlincem in fuk fehtarjem.

Ampak verjamem pa tudi da njega boli K o njegovi priljubljenosti na MONu kot tudi večino ostalih njemu podobnih .

A upaš ti poslikat svoje nago telo pa obesit sliko sem gor? pa da te pokomentiramo?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

potem pa srečno Kekec, res ne razumem kaj je treba trošiti besede in se poslavljat, idi i nek ti je sa srečom
za popotnico pa..

neki id tega ti bo sigurno všeč…

pa mati županjo pozdravi
lp

Mhm…tega sem se ustrašla:))).

Pomagamo ?
Mi, luzerji z bednim in dolgočasnim življenjem, katerih se je usmilila neka povprečna ženska, katera nas v 99% vara…:)))
Komu pa lahko mi pomagamo ? Še sebi ne…..

Pomagamo ?
Mi, luzerji z bednim in dolgočasnim življenjem, katerih se je usmilila neka povprečna ženska, katera nas v 99% vara…:)))
Komu pa lahko mi pomagamo ? Še sebi ne…..[/quote]

žalostn oej da je napisal v ironiji ampak je pa smrtno resno pa še strinjam se haha

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pomagamo ?
Komu pa lahko mi pomagamo ? Še sebi ne…..[/quote]
no no, če si sam ne moreš pomagati, ti bo pa usmiljeni Bog, on pomaga vsakomur…samo gobček je treba stegnit:)

Če pogledaš v kakšnem svetu živimo in kako ta družba moralno, čustveno in gospodarsko propada, me sploh ne čudi, če je vedno več nestrpnosti in zbadanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close