Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Takšen dan

Takšen dan

A imate kdaj takšen dan, ko vas bi bilo treba preprosto objeti?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pri meni je vsak dan tak dan… 🙂

Imam ravno danes….:)
Prideš podarit kakšen objem ? Če ga podariš, ga tudi dobiš. 🙂

le kaj bi moral človek dobrega storiti, da bi bilo tega več?

Joj, kako si se mi zasmilila. Pridi, da te objamem! Lahko te čvrsteje stisnem? :)))
Bom prišel okrog z rokami, imaš veliki pljučni razpon? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Imam ravno danes….:)
Prideš podarit kakšen objem ? Če ga podariš, ga tudi dobiš. :)[/quote]

Evo en objeeeeeem zate. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joj, kako si se mi zasmilila. Pridi, da te objamem! Lahko te čvrsteje stisnem? :)))
Bom prišel okrog z rokami, imaš veliki pljučni razpon? :D[/quote]

Vsaj nekomu, da se smilim.:) Ja, imam rada čvrste objeme…. brez problema prideš okrog in okrog.:))))

Vsaj nekomu, da se smilim.:) Ja, imam rada čvrste objeme…. brez problema prideš okrog in okrog.:))))[/quote]

Bibitka, ne upam, objemam tako, da jemljem sapo in lomim kosti. 😀

Vsaj nekomu, da se smilim.:) Ja, imam rada čvrste objeme…. brez problema prideš okrog in okrog.:))))[/quote]
Kaj pa, če se mi roka kje zatakne v kakšni špranji ? :)))
Potem pa je to problem…:)

Potem pa bodi bolj nežen, ampak vseeno čvrst. 🙂

Ja, Robi špranjice in špranje pa znajo delat težave, tako da je res treba biti previden… da ne pride do nepotrebnih zapletov in posledično problemov. 🙂

Kaj pa, če se mi roka kje zatakne v kakšni špranji ? :)))
Potem pa je to problem…:)[/quote]

Ja, če nisi pazljiv in imaš težkeroke, si lahko hitro v riti. 😀

Ne. 🙂
Imam pa marsikdaj takšen dan, ko bi bilo bolje, da bi ostala v postelji in brala knjigo ves dan… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close