Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Takole taktično so se tega lotili nacisti, VSI PREBERTE

Takole taktično so se tega lotili nacisti, VSI PREBERTE

Prisilno cepljenje državne uprave predvsem policije sodišč je taktični ukrep. Nacisti se obračajo v grobu od sramote kakšni amaterji so bili. Ko bodo prisilno pocepljeni spdniki in policija, ki so varuhi reda in pravice, se necepljeni ne bo mogel nimkamor več pritožiti in obrniti na pomoč. Zakaj. ker kamorkoli se bo pritožil, ne glede na argumente, bo dobil zaušnico, SAJ DESJTVO JE DA SO SODNIKI IN POLICISTI POD UNIFORMO KRVAVI, TAKO KOT VSI IN SE ODZIVAJO ČUSTVENO. Dejali si bodo, če sem se moral jaz cepiti se daj pa še ti. Janez je to premislil natančno, saj drugega dela nima, ponoči ne spi, seksa ne, sam to razmišlja kako bo nam ljudmi zganjal teror. Po cele dneve je na videozvezah z avstrijskim in madrarskim kanclerjem in drugimi plandemiki v evropi. Saj imajo čisto vsi v evropi identične prijeme prisile v cepljenje. Sam še norci so tisti, ki ne verjamejo v to da je to vse že davno načrtvovano.

vse napisano je moje osebno mišljenje in prepričanje in v nobenem primeru ni mišljeno kot žalitev, tako jaz dojemam zadeve in za napisanim v tem smislu tudi stojim. poznamo stotine primerov korupcije in klientelizma v vseh porah idružbe, kar je bilo že neštetokrat dokazano in v tem smislu je razmeti mojo izjavo o sodnikih in poicistih, ki so kravi pod kožo. to ne pomeni, da koga kaj dolžim ali vse, zagotovo večine kljub vsemu ne bo podlegla svoji kravavosti in bo delovala strokovno in pošteno, ampak JAZ KOT UPORABNIK VNAPREJ NE MOREM VEDETI NA KOGA BOM NABASAL.

Enim pacientom so pa tile vladni ukrepi ornik udarili v glavo. A ponoci sploh se lahko spite?

In to ze na vsezgodaj zacnejo srat, da smrdi do Turcije.

Odgovor na objavo uporabnika
sam povem, 18.09.2021 ob 08:28

Enim pacientom so pa tile vladni ukrepi ornik udarili v glavo. A ponoci sploh se lahko spite?

Ja, o tem govori!  Točno o takšnem obnašanju!

Psihiater je kriv ker shizofrenika podpira in ni dal predlog na sodisce za odvzem mu opravilne sposobnosti.

Zadeva bi bila resena, pac bi riskiral sluzbo.

Drzavljan bi mu v zahvalo vsak nakazal 1000eur, pa mu ne bi niti rabilo nikoli vec delat.

Tako pa vsak gleda svojo rit.

V vladi je treba testirat osebnost in dusevno zdravje. Bolniki( shizofrenija…) in Mom osebnosti ne bi smele kaj tam iskat.

Tam morajo bit 1000% psihicno zdravi.

Res je, 18.09.2021 ob 08:29

In to ze na vsezgodaj zacnejo srat, da smrdi do Turcije.

Za: Res je. Kdo je kriv, če si naiven in slep? Še naprej verjemi medijski sovražni propagandi in glej, da se ne zbudiš!

Šnelca_783, 18.09.2021 ob 10:08

Psihiater je kriv ker shizofrenika podpira in ni dal predlog na sodisce za odvzem mu opravilne sposobnosti.

Zadeva bi bila resena, pac bi riskiral sluzbo.

Drzavljan bi mu v zahvalo vsak nakazal 1000eur, pa mu ne bi niti rabilo nikoli vec delat.

Tako pa vsak gleda svojo rit.

V vladi je treba testirat osebnost in dusevno zdravje. Bolniki( shizofrenija…) in Mom osebnosti ne bi smele kaj tam iskat.

Tam morajo bit 1000% psihicno zdravi.

Shizofrena govori drugim da so shizofreniki.

Plin v glavi, 18.09.2021 ob 10:51

Shizofrena govori drugim da so shizofreniki.

Podpis. Ta Šnelca_ je težko berljiva sitnoba.

Zakaj ubermenš glupani kot vi vedno uporabljate besede naciji in fašisti namesto komunisti? Mi lahko kdo razloži v čem je keč?

Sem hvalezna da sem zdrava v glavi in srcu, neumazana.

Shizofrenikov pa ne maram, res je.

Šnelca_783, 18.09.2021 ob 13:57

Sem hvalezna da sem zdrava v glavi in srcu, neumazana.

Shizofrenikov pa ne maram, res je.

kuga so ti pa shizofreniki nrdil? ne morš rečt ds ne umazana k pa si diskriminatorna do shifizčev. sj si niso sami krvi d majo to bolezen. a pol tut rakovih bolinkov ne maraš? svašta.

Julij Cezar, 18.09.2021 ob 14:01

kuga so ti pa shizofreniki nrdil? ne morš rečt ds ne umazana k pa si diskriminatorna do shifizčev. sj si niso sami krvi d majo to bolezen. a pol tut rakovih bolinkov ne maraš? svašta.

Dva delikventa v debati. Jao jao, svet gre v maloro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close