Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Takole izgleda idealna ženska (prava 10-ka)

Takole izgleda idealna ženska (prava 10-ka)

Sem že nekje pisal, da iz lepe ženske grdo narediti, to ni noben problem. Obratno je težje.

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 17.12.2021 ob 21:23

idesi, 17.12.2021 ob 21:05

po pravici povedan, 17.12.2021 ob 18:50

Blond, dolge lasje, velike zize in rit. Tako bi skoraj vsak moški 😀

Mikayla Demaiter image

A to je ona znana hokejistka? Simpatična.

Od tebe sm pričakovala več..

Sreča se prične tam, kjer se končajo pričakovanja. 🙂

Ni v moji ligi:

– je mlajša od moje najstarejše hčerke

– hokej se mi zdi tak surov šport… volk dlako menja, nravi pa ne. 😉

Oz. jaz nisem v njeni. 🙂

idesi, 17.12.2021 ob 21:33

Oz. jaz nisem v njeni. 🙂

Zate je verjetno marsikaj surovo ? tk rt “kuhaš” ?.. ne pč.. kljub konkretnemu oprsju, kot ljubitelj oči – lepe ha?

donporleone, 17.12.2021 ob 19:23

rok-1, 17.12.2021 ob 19:17

Bravo WD! TKK je je vesel…

Žal pa je tudi jaz ne bi bil. Daj no, s tem bi me bilo pa sram se pokazati.

Sram pokazat⁉️ Zakaj pa to❓

Za DonPorleone:

Sram… iz istega razloga, kot je WD napisal. Pa že z izgledom kaže svojo udvorljivost popularnim tipom zunanjosti… ni nekaj kar bi lahko cenil ali s čimer bi se razumel. Škoda časa… za oba.

A ma ne!  Kaj “več” pa si pričakovala?

Sem ženska in ja, tale punca je zelo luškana in 99% moškim dvigne pritisk, čudovit obrazek, lepe oči, nos, polna usta (za moj okus sicer malo preveč narejena), joškice…  to je pa to.   Atraktivna bejba.

Ne vem o kakšnem pričakovanju sanjaš, menda ne pričakuješ, da moškim dvigujejo pritisk neke zanemarjene ali neprivlačne ženske?!  😀

magnetek268, 17.12.2021 ob 21:45

A ma ne!  Kaj “več” pa si pričakovala?

Sem ženska in ja, tale punca je zelo luškana in 99% moškim dvigne pritisk, čudovit obrazek, lepe oči, nos, polna usta (za moj okus sicer malo preveč narejena), joškice…  to je pa to.   Atraktivna bejba.

Ne vem o kakšnem pričakovanju sanjaš, menda ne pričakuješ, da moškim dvigujejo pritisk neke zanemarjene ali neprivlačne ženske?!  😀

odgovor na zgroženo Noro Žabo

magnetek268, 17.12.2021 ob 21:45

odgovor na zgroženo Noro Žabo

? .. bodi dosledna.

idesi, 17.12.2021 ob 21:30

Sreča se prične tam, kjer se končajo pričakovanja. 🙂

Ni v moji ligi:

– je mlajša od moje najstarejše hčerke

– hokej se mi zdi tak surov šport… volk dlako menja, nravi pa ne. 😉

Desi, ni tu govora o poroki.

Je luštna?  Je.  Ni se treba izgovarjat, saj imamo vsi oči da vidimo, da je ženska top 🙂

Da se tudi ozadje zamenjat, pa tudi oblačila. Pa morda še kaj

koko199, 17.12.2021 ob 19:00

plastični joški. plastičn žnabli. tona pudra. dodatno fotošopirana slikca. brez navlake bi bla +10 tk je pa ena srednja žalost.

kje so prave bejbe kot je sofia loren.

Točno tako – tole je naravna lepotica:

A tudi ti bi rad silikonske joške premetaval in rinil tiča v anusne nafufalane ustnice?

Za moj okus, če bi imela malo manj nabildano postavo ne bi bilo nič narobe. K taki se po vsej verjetnosti ne bi upal približati. Bi jo bolj od daleč opazoval.

Pa nekateri moški niso toliko pazljivi da bi lahko imeli tako žensko. Moraš pazit da je ne nasloniš na kakšen izvir toplote da se ne stopi, pazit da ne rukne v kakšen oster kot da ne odleti k balon v zrak, pazit da je dež ne dobi ker jo lahko zgubiš potem ker jo ne boš prepoznal….niso vsi za to.

Najbolj idealne ženske linije, ki so najbolj po mojem okusu znam sam narisati na papir.

Dejte mir, fantje…. pa brez filozofiranja…..  – je punca “hot”, pustimo zdaj bildanje, pa silikone, pa kajvem kaj še…  Je  “mrha”?

Obrišite se.

Zgleda precej umetelno, plastično – barby look.

Nekaj naravnega bi se že našlo, mogoče uhani ali pa piercing na popku.

Razmišljam, kakšnega tipa bi si morda želela npr. ta lepotica. Kakšna kombinacija bi bila idealna.

no ja, šminka naredi čudo, tudi živo lutko za v izložbo, deluje umetno, lepa za pogledat, to je črno na belem oz. barvni fotagrafiji ampak…., odločajo centimetri. Če jih ima okoli 170 je čistokrvna sex bomba.., tam okoli 160 pa ni tako huda kot zgleda, na prvo oko bi rekel, da je bolj pri mejhnih.. Spomnim se podobne joškaste Samante Fox, ki mi nikoli ni bila nič posebnega, samo dim okoli nje zaradi enega komada in velikih jošk..

Popay npr, 17.12.2021 ob 23:46

no ja, šminka naredi čudo, tudi živo lutko za v izložbo, deluje umetno, lepa za pogledat, to je črno na belem oz. barvni fotagrafiji ampak…., odločajo centimetri. Če jih ima okoli 170 je čistokrvna sex bomba.., tam okoli 160 pa ni tako huda kot zgleda, na prvo oko bi rekel, da je bolj pri mejhnih.. Spomnim se podobne joškaste Samante Fox, ki mi nikoli ni bila nič posebnega, samo dim okoli nje zaradi enega komada in velikih jošk..

To imaš ti neke komplekse? Predvidevam, da si ti 179, max.

Mhm, imamo eno tako v žlahti. Na slikah je lepa, prelepa. Saj je tudi v reali luštna, ampak če jo postaviš zraven njene slike, jo komaj prepoznaš. Če hočeš to, ni to niti za seksat, samo za v prozornem žepku v denarnici nosit. V reali pa vseeno spusti malo standard.

Anonimno 7880, 18.12.2021 ob 00:44

To imaš ti neke komplekse? Predvidevam, da si ti 179, max.

ahhh, ni kompleksov, povem kako je bilo iz prve roke, heh…, centov bo kar več, kaj si pa ti, ženska al tip.. No jst sem tip, ki se je konkretno imel dobro z ženskami pri katerih je bila razlika v višini 20 centov in v letih 20 let. Tak je pač moj filing, ko sem se sprehajal z njimi kot par s tako razliko en zravn drugega, s tamalo

Kje je fora…, če si ženska, to zgleda za tipa tako, recimo.., na sprehodu z žensko, ki ima recimo okoli 170 centov, ajde par centov gor al dol držiš žensko okoli pasu, seveda gre tipu roka tudi niže na ritko, med hojo, da ji redno roko položiš na njo in za to se ne rabiš sklanjat.., ja, so petke pri ženski ampak ni to to..

A peesda no. Zakaj tako hlinjenje vedno? Mačka je top. Tudi sicer velja kot takšna. Je za na polico postavit, gledat, pa prah z nje dol brisat. Od tu dalje je pa odvisno od mjih (pa tudi njenih) frustracij.

Edino, kar meni manjka so tiste iskrice v očeh..

idesi, 18.12.2021 ob 05:57

A peesda no. Zakaj tako hlinjenje vedno? Mačka je top. Tudi sicer velja kot takšna. Je za na polico postavit, gledat, pa prah z nje dol brisat. Od tu dalje je pa odvisno od mjih (pa tudi njenih) frustracij.

Edino, kar meni manjka so tiste iskrice v očeh..

Meni so všeč bolj vitke. Tale je precej obilna.

res je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close