Takole izgleda idealna ženska (prava 10-ka)
po pravici povedan, 17.12.2021 ob 18:50
Blond, dolge lasje, velike zize in rit. Tako bi skoraj vsak moški 😀

Idealna ženska ti je tvoja mama, ki ni šla na umetno prekinitev nosečnosti, tako imenovani splav.
S tem pa ti je med vsemi drugimi možnostmi dala tudi to, da gledaš lepe punce, ženske.
No takšno si pa ne bi mogel privoščiti… stroški kot privatni avijon. ?
vsak ma svoj okus
velke joske in rit so fetis nimajo veze z lepoto
Ti bi se kravo nategnu ceb mela take joske in rit ker mas fetis na tako velikost obojega
lepota je pa cist neki druzga 🙂
recimo taki obrazi:
in tak izgled
za tvojo zensko nebi nikoli rekla da je lepotica ampak da je zgolj in samo za namocit 🙂
oblinasta zenska to pa je to
dolgolaskica, 17.12.2021 ob 20:16
vsak ma svoj okus
velke joske in rit so fetis nimajo veze z lepoto
Ti bi se kravo nategnu ceb mela take joske in rit ker mas fetis na tako velikost obojega
lepota je pa cist neki druzga 🙂
recimo taki obrazi:
in tak izgled
za tvojo zensko nebi nikoli rekla da je lepotica ampak da je zgolj in samo za namocit 🙂
oblinasta zenska to pa je to
Sem mislila, katere lepotice bom sedaj videla. Ojojoj, kak okus, nic boljsega kot avtorjeva “lepoticka”.
Kako so vam lahko vsec tako umetno namalane zenske, umetne trepalnice, na tone pudra, z botoksom napolnjene usnice. Pa to si se pulover ne upa obleci in sleci.
Za: Na sliki je ime
Jaz nobenega imena ne vidim. No naj bo Olga zaradi mene 🙂 je pa dejstvo da mladost je sigurno lepa, tudi mnogo fantov in deklet je v tej starosti lepih, življenje pa piše svojo pot in prve gube …. Čeprav je mnogo starostnikov bolj sexy kot mlado, npr.: Sophia Loren, Sean Connery, Jeremy Irons …
Forum je zaprt za komentiranje.