Takoj uvesti obvezno cepljenje!
Malce imam težave z razumevanjem celote.
Predstavljaš se kot Necepljeni cepec potem pa udrihaš po anticepilcih. ???
Že sedaj, ko je prikrita prisila cepljenja imamo najbolj precepljene brezdomce…
Nobena prisila še ni prinesla nič dobrega.
Sicer pa, se sprašujem…cepljeni lahko zbolijo za korono, lahko jo prenašajo in širijo, da naj bi zboleli v milejši obliki, da se nam ne sesuje zdravstvo, da ima kar nekaj cepljenih stranske učinke zaradi katerih poiščejo zdravniško pomoč…
No, samo razmišljam, kaj je hujše zlo. Mislim, da se mora vsak sam odločati, saj cepivo se ni tako raziskano… vsake toliko pridejo novi isledki raziskav ( cepljeni lahko tudi zbolijo, lahko sirijo virus, 3 odmerek…) kaj bo novega naslednji mesec? Leto?
Darwin je spet zmagal evolucijo:
Darwin945, 10.09.2021 ob 22:37
“Draga” vlada RS :
Tisti, ki se imate za predstavnike vlade RS in dnevno dajete v javnost pomisleke o obveznem cepljenju proti covid-19.
Telo človeka je nedotakljivo v smislu morale, etičnih pogledov. Tako, kot telesna bolečina pripada telesu tako tudi telo pripada tistemu, ki jo čuti. Njegovo lastno telo. Ni važno, kako boste vi obračali argumente in besede, dejstvo je, da če boste prestopili mejo, kjer bi si dovolili, da je telo drugih vaša svoboda, da se nad njim izživljate in vanj posegate brez dovoljenja lastnika telesa. S tistim dnem si zapomnite, da ste tudi sebi izbrisali nedotakljivost vaših teles v enakem smislu. Prav tako pa tudi vsem, ki bodo sledili vašim nazorom, da telo ni nedotakljivo in oblasti nad njim nima tisti, ki je v njem, kot živo bitje.
Zdaj pa veselo na delo, saj vas pravne fikcije, državljani ne financirajo, da boste strmeli tja v tri dni.
Ne loči med obveznim in prisilnim cepljenjem, potem pa moralizira in drugim pamet soli. Nič čudnega, da vlada popoln kaos okoli cepljenja. V naši državi je čisto preveč zaplankancev, ki poleg virusa naokoli trosijo tudi lastno neumnost.
Necepljeni cepec, 10.09.2021 ob 22:51
Darwin je spet zmagal evolucijo:
Ne loči med obveznim in prisilnim cepljenjem, potem pa moralizira in drugim pamet soli. Nič čudnega, da vlada popoln kaos okoli cepljenja. V naši državi je čisto preveč zaplankancev, ki poleg virusa naokoli trosijo tudi lastno neumnost.
“Brihta mala”, Darwin dobro razume obvezno, da si obvezan, da se cepiš in si greš brizgati cepivo ali pa da te nekdo prime in prisili.
Zdaj pa ti “brihta”,ki si tak intelekt da kar bruha iz tebe (bojda) povej, kakšna je razlika, če te jst prvežem, zavežem, obvežem, da si prvezan in te potegnem k drevesu da boš zvezan ali pa te zagrabim in te nabijem k drevesu , da te zvežem zanj?
Ajmo Brihtica?
Necepljeni cepec, 10.09.2021 ob 23:07
Jaz sem brihta, ti pa reva usrana, ker te je tako zelo strah enega ubogega cepiva.
Vidš, malenkost je razlika med nama. Sprva sem ko sem ti pisal napisal drekač pa potem spremenil v brihta.
Ti pa ko ti manjka argumentov (pa ti jih ne bi smelo po logiki če si brihta) pričneš s poniževanji.
Kdo pa je dejal, da se bojim cepiva? Sem kdaj dejal, da se bojim? Ne bojim se cepiva. Ne dovolim posega na moje telo če se z njim ne strinjam in to ne pomeni potem, da se bojim.
Naj ti drugače povem, da boš razumel “brihta”.
Komarja se ne bojim. In ko se ta brez vprašanja dotakne mojega telesa in mi prične piti kri brez da sem mu dovolil ga če se,da tako klofnem da crkne. RAZUMEŠ?
Para Bellum, 09.09.2021 ob 21:09
Ne vem… Vedno bolj se mi zdi, da bodo na koncu dosegli svoje. Zmagali. Zlomili ljudi, jih poteptali, si jih dokončno podredili, posilili, uveljavili svojo voljo…
Na koncu bomo šli na to kurchevo cepljenje, samo zato, da bomo še imeli službe, da bomo šli lahko v trgovino po hrano in da bomo imeli s čim plačat položnice:((
Kako nagravžno je vse to skupaj. Poslušat in prenašati posiljevanje teh prekletih prasscev kar naprej, vsak dan, vsako uro, v vsakem časopisu in na vseh televizijah! Kakšni gnili cajti so to:((
Podpisem.
Upam, da jih sreca Bozja roka.
Darwin945, 10.09.2021 ob 23:13
Vidš, malenkost je razlika med nama. Sprva sem ko sem ti pisal napisal drekač pa potem spremenil v brihta.
Ti pa ko ti manjka argumentov (pa ti jih ne bi smelo po logiki če si brihta) pričneš s poniževanji.
Kdo pa je dejal, da se bojim cepiva? Sem kdaj dejal, da se bojim? Ne bojim se cepiva. Ne dovolim posega na moje telo če se z njim ne strinjam in to ne pomeni potem, da se bojim.
Naj ti drugače povem, da boš razumel “brihta”.
Komarja se ne bojim. In ko se ta brez vprašanja dotakne mojega telesa in mi prične piti kri brez da sem mu dovolil ga če se,da tako klofnem da crkne. RAZUMEŠ?
-
Dobra. Ves oni to nerazumejo. So kot oseba iz gifa k napises idiot in ta zacudeno gleda okol k en butl. Butli pac.
Necepljeni cepec, 10.09.2021 ob 23:24
Hehe, očitno res. Nič ne rečem, lahko da si drugače čisto v redu človek, ampak glede cepljenja si pa v hudi zmoti. Težko te je gledat, kako neusmiljeno se blamiraš. Malo se umiri, če ne drugega, ker škodo delaš.
Lej sej si ti verjetno tudi čist u redu človek ampak si zašel.
Takšne kot si ti ni za sovražiti niti podcenjevati ali poniževati ampak vam je treba pomagat, saj je vsaka duša rešena,kot bi rešil ves svet.
Pusti kdo se blamira, kajti verjetno si že slišal, kdor se zadnji smeje se najslajše smeje. Lej jst se tudi sedaj ne želim smejati tvoji zmoti. Mi pač ni smešna.
O škodi tudi ne bi sedaj s teboj razpravljal, saj imava verjetno tudi glede tega kaj je škoda različna mnenja.
Necepljeni cepec, 09.09.2021 ob 20:36
Anticepilcem pa globa na ignoranco v višini najmanj 1000€.
Pridi podpisat, da boš jamčil za to cepivo, za katerega še proizvajalec ne jamči, pa se cepim
Boš plačal vse odškodnine in vsa zdravljenja, skrbel za moje otroke, če bo šlo kaj narobe?
Ljudje niso neumni.
-
Strah cepiva. Ta je pa dobra. Prid k men da ti v nazadnjo porinem cev in fajn sperem. Pomaga ves, bos lazje srala okol.
A strah te a bejz no.
Zakaj ce je pa priporocljivo, tako preventivno
Ah nerazumes ti to, ker se ti je se zadnja mozganska celica skisala
Lahko bi pa rekli, da di ti labilna, hlapec pac,…
Kukulele531, 11.09.2021 ob 08:29
-
Strah cepiva. Ta je pa dobra. Prid k men da ti v nazadnjo porinem cev in fajn sperem. Pomaga ves, bos lazje srala okol.
A strah te a bejz no.
Zakaj ce je pa priporocljivo, tako preventivno
Ah nerazumes ti to, ker se ti je se zadnja mozganska celica skisala
Lahko bi pa rekli, da di ti labilna, hlapec pac,…
Kako je že rekel Poklukar, da ste cepljeni bolj izobraženi? Se vidi.
Zakaj? Jaz že od nekdaj pazim na svoje zdravje in posledično od drugega.
Sem za to, da stroka prevzame vso odgovornost za strupe, ki jih daje ljudem in za nastalo škodo tudi odgovarjajo. Ne pa le dajo osebi papir v podpis, da le ta prevzame vso odgovornost, če se kaj sfiži med posegom, zaradi zdravil, po cepljenju itd….
In kdaj vam bo ljudem jasno, da se tu ne gre za zdravje ali nek virus, ampak za zločin. Sem že pred enim letom povedal, da nas je politična mafija prodala kot poskusne podgane. Zato ne zatopim ljudi, da sami nimate toliko zdrave pameti ,da bi to dojeli in se temu zločinu uprli. Namesto tega ste nekateri svoja življenja prodali za ukradeno svobodo in se ponižali pred lažnivo nasilno propagando.
(http://www.gibanje-ops.com/datoteke/Zlocinskakampanjazaprecepljenost.pdf)
Forum je zaprt za komentiranje.