Tako vroča da…
Kakšen gnev? Samo realnost opisujem. Ta realnost pa se zgodi večini vezanih ljudi, prej ali slej.
Mogoče se bom še kdaj zaljubil in imel resno zvezo. Potem bo to pač moja usoda. Ampak prav gotovo pa ne bom načrtno okoli iskal ene, ki “se je odločila ustaliti”. Ker to je pa avtocesta v katastrofo in dolgočasje.
Preden marko spet postavi podvprašanje: kdor je razumel, je razumel. Kdor še vedno ne razume, pa ne bo nikoli.
Kakšen gnev? Samo realnost opisujem. Ta realnost pa se zgodi večini vezanih ljudi, prej ali slej.
Mogoče se bom še kdaj zaljubil in imel resno zvezo. Potem bo to pač moja usoda. Ampak prav gotovo pa ne bom načrtno okoli iskal ene, ki “se je odločila ustaliti”. Ker to je pa avtocesta v katastrofo in dolgočasje.
Preden marko spet postavi podvprašanje: kdor je razumel, je razumel. Kdor še vedno ne razume, pa ne bo nikoli.[/quote]
Spider, to je tvoja realnost. Živiš to, kar verjameš, tudi zgodi se ti točno to. Ti ne razumeš, da to ni realnost vseh, ampak le tvoja. Seveda ljudje verjmejo v podobne stvari. Odnosi so vedno slabši, zato imajo tudi nove generacije vedno slabši zgled. Otroci prevzamejo vzorce staršev in to vzamejo kot resnico. To resnico lahko spremeniš in si ustvariš lepši svet, vendar moraš najprej spremeniti sebe oziroma svoje razmišljanje.
Ti zaradi mene celo življenje živiš, kakor živiš. 🙂
Če mi ga pokažeš, ti bom lahko povedal, kaj je. To je preprosto. Kaj pa če ti otrok pokaže hruško in ti reče “kakšne barve je to jabolko”? 😉 Kaj se je zgodilo z njegovo relanostjo?
Forum je zaprt za komentiranje.