Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tako vroča da…

Tako vroča da…

Vsaka šola pušča neke posledice. Le katero si ti zgrešil. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dejstvo je da je tale punca v prvem videu 99.9999% objektivno gledano BOLJŠA kot vse forumašice MONA SKUPAJ!

In so lahko samo fauš kakšen štel ma tale gospodična, vredna greha… pa še muzika je dobra.

Še 2. komentar je pravi!(na youtubu seveda) (poglejte)

Sicer res neprimerno pisanje Mitkota, ampak realno so odgovori na njegovem nivoju kar veliko pove o vseh ki se imajo za nekaj več od njega in odpišejo enako nagnusno kot je pisal on.

Je pa zadel bistvo…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, zakaj bi morale bit fauš, če ima drugi nekaj, kar mi nimamo? Se ti tako obnašaš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje sem napisal da bi MORALE biti….

preberi še 1x no…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj ni važno kaj, ali pa na kakšen način ti odgovori, važno da ti, zato pa tud take glupe komentarje dobivaš nazaj v eni vrstici. To so za njega dobri argumenti, ki mu jih nikoli ne zmanjka ( vsaj tako pravi sam ).

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ma glih ti si se našel tu plozat, ki si jih tolk srečal?
In ravno zaradi tebe naj bi se trudile bit zanimive?

Alizee si samo zaradi tebe tam zvija…… 😛
Jao meni šta sve zemlja nosi…..[/quote]

alizee se zvija, ker je to del njenega repertoarja in je jasno da ne zaradi mene, kot drugo sebe sem dal v oklepaj, kar hkrati pomeni, da bi lahko bile bolj zanimive, kar definitivno niso glede na to koliko časa nekatere tu zabijejo. Kaj ti gre v nos? Večkrat sem tu pa tudi na starševskem prebral, da so forumašice slaba roba torej bo nekaj na tem… 1+1= 2 mar ne? Jao tebi![/quote]

Forumašice so slaba roba, forumaši pa najboljša….:))))))

No, saj imaš prav. Verjetno je katera tudi fauš.

To je službena bolezen imenovana MONovanje 😛 sploh več ne prebere ampak je vido besedo ženske in fauš in to da piše Matkič pa je odpisal nekaj pač… čeprav jaz tega sploh nisem trdil…

Par forumašev gor je starih malo čez 20 let, mogoče zaradi tega. Pač stare ste, znucane pa to.

Par forumašev gor je starih malo čez 20 let, mogoče zaradi tega. Pač stare ste, znucane pa to.[/quote]

Eh kje pa forumaši so tudi slaba roba… samo pač še vedno boljša od forumašic 😉 dosti boljša

To je službena bolezen imenovana MONovanje 😛 sploh več ne prebere ampak je vido besedo ženske in fauš in to da piše Matkič pa je odpisal nekaj pač… čeprav jaz tega sploh nisem trdil…[/quote]Včasih se najde kdo, ki tudi vidi kaj si povedal, ne samo kaj si napisal….
Taki vam gredo še posebno na živce vam, ki igrate na prvo žogo…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je službena bolezen imenovana MONovanje 😛 sploh več ne prebere ampak je vido besedo ženske in fauš in to da piše Matkič pa je odpisal nekaj pač… čeprav jaz tega sploh nisem trdil…[/quote]Včasih se najde kdo, ki tudi vidi kaj si povedal, ne samo kaj si napisal….
Taki vam gredo še posebno na živce vam, ki igrate na prvo žogo…. ;)[/quote]

Spet narobe…

boli mene če SO ženske fauš ali pač NISO… ampak vsaka ženska ki na MONu redno piše globoko v sebi ve da ni niti PRIBLIŽNO tak dobra (po postavi) in verjetno tudi ne po plesnih sposobnostih kot tale gospodična mojih let bolj ali manj.

Če pa on to vidi pol je kako že… to več pove o njem kot o meni 😉 vbistvu ve da je to RES ampak poskuša zanikat.

Čakam še Robija, in morda matjazkota…

Forumska policija tradizionale….

To je službena bolezen imenovana MONovanje 😛 sploh več ne prebere ampak je vido besedo ženske in fauš in to da piše Matkič pa je odpisal nekaj pač… čeprav jaz tega sploh nisem trdil…[/quote]
Tudi, če bi si vzel čas samo za njega, da bi samo njemu posebej odpisaval, na vsako minuto, po par besed, tip ne bi nikoli odnehal, na vsak način bi si želel imeti zadnji besedo.

Direkt na primeru :

Ti : ne

On. Ja

Ti : ne

On : ja
,…
On : Ti je zmanjkalo argumentov zdaj ? Se mi je kar zdelo.

Včasih se najde kdo, ki tudi vidi kaj si povedal, ne samo kaj si napisal….
Taki vam gredo še posebno na živce vam, ki igrate na prvo žogo…. ;)[/quote]

Spet narobe…

boli mene če SO ženske fauš ali pač NISO… ampak vsaka ženska ki na MONu redno piše globoko v sebi ve da ni niti PRIBLIŽNO tak dobra (po postavi) in verjetno tudi ne po plesnih sposobnostih kot tale gospodična mojih let bolj ali manj.

Če pa on to vidi pol je kako že… to več pove o njem kot o meni 😉 vbistvu ve da je to RES ampak poskuša zanikat.

Forumska policija tradizionale….[/quote]No jaz sem jih enopar srečal v živo.
Niso kopija te pevke, a za moje pojme niso nič slabše od nje. Stavim, da če bi komu uspelo na prave strune zaigrat ustrezno melodijo bi se še lepše zvijale kot ona. 😉

Poba jaz ti nisem kriv, če si ti brez posluha za muziko…… :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Spet narobe…

Forumska policija tradizionale….[/quote]No jaz sem jih enopar srečal v živo.
Niso kopija te pevke, a za moje pojme niso nič slabše od nje. Stavim, da če bi komu uspelo na prave strune zaigrat ustrezno melodijo bi se še lepše zvijale kot ona. 😉

Poba jaz ti nisem kriv, če si ti brez posluha za muziko…… :)))))[/quote]

HAHA, verjamem da so enako dobro pa še morda kakšna boljša od te pevke… samo verjemi da jih je MALO… to si potrdil sam z besedo ”enopar” kajti ravno toliko jih je… ENE PAR…. ampak so v tem času ali malo poznejšem na fitnesu, v naravi tekajo, delajo vaje za trebuh in noge ter rit, ne pa sedijo na riti in pišejo na MONu 🙂

običajno pa za slovenske strune velja keš ali pa macho besede vsaj za tiste ki dobro zgledajo in imajo plehko notranjost… ampak te pa potem spet niso za nič razen za 1 noč

ironija.

Matkič, če bi tako dobro in globko poznal ženske, kot misliš, da jih, ne bi imel nobenih težav z njimi. Tako pa, vsaj dovoli si še kaj novega spoznat o njih, glede na izkušnje ki jih imaš. Pa naj ti ne bo nič nerodno.

Saj nimam nobenih težav z ženskami 😉 one majo težave z mojimi odločitvami in življenjem…

To je najbolj smešno

Saj nimam nobenih težav z ženskami 😉 one majo težave z mojimi odločitvami in življenjem…

To je najbolj smešno[/quote]
Potem pa je tako vse v redu.

No jaz sem jih enopar srečal v živo.

Poba jaz ti nisem kriv, če si ti brez posluha za muziko…… :)))))[/quote]HAHA, verjamem da so enako dobro pa še morda kakšna boljša od te pevke… samo verjemi da jih je MALO… to si potrdil sam z besedo ”enopar” kajti ravno toliko jih je… ENE PAR…. ampak so v tem času ali malo poznejšem na fitnesu, v naravi tekajo, delajo vaje za trebuh in noge ter rit, ne pa sedijo na riti in pišejo na MONu 🙂

običajno pa za slovenske strune velja keš ali pa macho besede vsaj za tiste ki dobro zgledajo in imajo plehko notranjost… ampak te pa potem spet niso za nič razen za 1 noč

ironija.[/quote]Enopar je bilo mišljeno, da ne poznam cel ženski del mona ali vsaj toliko, da bi lahko bil to nek reprezentativni vzorec. Tiste, ki pa sem spoznal v živo, pa nimam kaj čez njih rečt v smislu, da niso lepe, vse so bile…… sposobne odplesat vsaj tako kot ta nalimana 😉

HAHA, verjamem da so enako dobro pa še morda kakšna boljša od te pevke… samo verjemi da jih je MALO… to si potrdil sam z besedo ”enopar” kajti ravno toliko jih je… ENE PAR…. ampak so v tem času ali malo poznejšem na fitnesu, v naravi tekajo, delajo vaje za trebuh in noge ter rit, ne pa sedijo na riti in pišejo na MONu 🙂

ironija.[/quote]Enopar je bilo mišljeno, da ne poznam cel ženski del mona ali vsaj toliko, da bi lahko bil to nek reprezentativni vzorec. Tiste, ki pa sem spoznal v živo, pa nimam kaj čez njih rečt v smislu, da niso lepe, vse so bile…… sposobne odplesat vsaj tako kot ta nalimana ;)[/quote]

ja saj si vbistvu dobro povedal da so lepe. kajti to je stvar subjektivnega mnenja, ne pa ”objektivnega”

če damo tole punco (nalimano) na sliki zraven teh ki si jih ti srečal pa damo na svetovni forum da ocenijo moški nimajo šans… to pa je potem večinskost, tebi pa je lahko vbistvu da ženska (nalimana) grda!

Tako kot je lahko tebi tvoja žena LEPOTICA meni pa GRDOBA (primerjava subjektivnosti)

jaz pač razlikujem med tem kar je meni všeč pa kar zgleda dobro (ima dober štel in je fotogenična ter ženstvena)

Bile so lepe, pa so bile tudi SEKSI in SEKSIPILNE in bi lahko postale seks ikone ali so bile samo ”lepe” subjektivno.

Par forumašev gor je starih malo čez 20 let, mogoče zaradi tega. Pač stare ste, znucane pa to.[/quote]

hmm Sadni..pa saj ne morem verjeti ! Si se mi zdel super fant in rada se nasmejim ob tvoji komentarjih..ampak tole?? “stare pa znucane”?? Počakaj počakaj.Ok.Domnevam da si potem res malo čez 20 let..kar pomeni da je tvoja mama okrog 45..? Se motim?

Pa dobro mlado naduvano bitje,zdaj si me pa razpiz…! Pa kaj ženska res tako slabo izgleda,da ženske pri 40-ih tako zaničuješ? Pa se zavedaš,da boš denimo ti pri 40-ih morda že plešast in z obilnim pivskim vampom? Se zavedaš,da ženske v teh letih fizično izgledajo bolje od svoji zavaljenih hčera? Ker jedo samo Mc,donalds variante in kokice v kinematografih ?

Malo si poglej,Metko Albreht ,Tino Gorenjak,morda tudi Tatjano Tutan..si drzneš gofljico k njima nest? O ti mlad fantič,pojma nimaš!

in pa brez zamere,se razume..še vedno si faca zame.Le vajeti so ti iz rok ušle.

25.04. 2013 Polna luna.

l.p

Ne, nebom takšen, ker športam že od malih nog in preprosto uživam v tem ! Tako, da tu se ne bo prav nič spremenilo. Kakšno bo moje lasišče zgledalo čez 20 let ti pa ne morem nič obljubit, ker kot že sama veš, mati narava dela svoje.

In ja Misonkka, privlačna 40 letnica ne more v nobenem primeru konkurirat privlačni 20 letnici. Leta naredijo svoje, kar sprijaznit se boš mogla s tem.

Se strinjam delno Sadni.Vseeno ti povem pa eno stvar.Zdaj pri 40-ih se počutim odlično.Tudi pri 20-ih sem se,kar se postave tiče.Tu nisem imela težav.

Povedati ti želim samo to, da se motiš.

Nikoli nisem razumel kaj folk vidi na tej Metki Albreht. Meni deluje kot kak tranvestit :

http://img.rtvslo.si/upload/zabava/albreht_metka_93_show.jpg

Sam LoL je tole.

Joj, Matkič, kako te sovražim :))) Ti si eden od vzrokov za moje smejalne gube.

Ne reci, da tudi tebe zvija foušija, ko gledaš nogomet? Rooney se zvija tam po igrišču in kasira milijone, ti ga pa lahko le gledaš iz neudobnega stola svoje vaške* gostilne, srečen, da imaš za pir. Se ti to zdi pravično? Pa tako si pameten. In še lep povrhu – v primerjavi z njim.

Ne bodi taka MON-a – odnesi svojo rit na fusbal igrišče in malo treniraj…

:DDD

*popravek, da se ne boš spet razjezil:
ni vaške gostilne ampak gostilne MO Ptuj

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close