Tako smo zapravili turistične bone
Začeli smo z dvorcem Zemono, nadaljevali v Brdih. Šmartno. Dobrovo. Gonjače. Krčnik in Kotline. Kojsko. Medana. Vipolže. Gradič. Kanal ob Soči. Spali smo v Tolminu. Tolminska korita. Bovec. Drežnica. Kobarid. Most na Soči. Bolnišnica Franja. Idrija. In domov. Dva dni za lepote Slovenije.
Kje ste bili za bone pa vi?
3 nočitve v Beli krajini – izvir Krupe, kopanje v Kolpi, sprehod Bistrica ob Sotli, Jelenov greben, Olimlje, kopanje v toplicah eno popoldne, to za prvo rundo.
Druga runda pa 4 nočitve Most na Soči, Tolmin, Kobarid, reke, sotočja, korita, slapovi, Kolovrat, Javorca, Kobariška zgodovinska pot, ladjica v Mostu.
Nekaj drobiža je še ostalo, z malim doplačilom bova preživela en vikend v toplicah.
Dve nočitve Kranjska gora – jezero Jasna, sedežnica in sankanje Kranjska gora, Zelenci, Dolina Tamar, Bovec, Korita Soče, dolina Trente, Izvir Soče, Kekčeva domačija, Mangartsko sedlo,… Nepozabno,… Dve nočitvi – glamping Bioterme, kopanje cel dan, zajtrk, savna, fitnes zastonj, doplačilo za samopostrežno večerjo 7€, dve nočitvi Dolenjska nas še čaka. Smo pa iz Koroške, tako da če koga zanima, kako lahko porabite bone pri nas, se oglasite 🙂
jaz imam pa na voljo celih 800 eur bonov, pa jih ne bom porabila. 🙂 200 od mene, enako od hčere, pa od mame in očeta, ki jih tudi ne potrebujeta. ko jebe te bone. pa sem gledala kam bi šla, pa sem skoraj v vseh koncih že itak bila, doma sem pa na podeželju in res ne vem zakaj bi rinila v neko drugo naravo, ki je imam tukaj zadosti.
Imaš 800 eur, ki ti jih je nekdo podaril, ti pa jih nočeš zapraviti? Jaz tega enostavno ne razumem. Pa pejt v en luksuzni hotel in si privošči sobo, ki si je sicer nikoli ne bi. Ali pa… kaj jaz vem, ali res nimate nobene želje, kaj bi še počeli razen tega, da ste doma? A čisto povsod ste že bili? Čisto vse ste že videli?
Mi smo dobili 600 eur (midva vsak po 200 eur, otroci po 50), pa bi brez težav zapravili še bistveno več, če bi imeli. Škoda, da na otroke niso dali več.
Obala, 9 nočitev. Seveda z doplačilom, ker je bilo drago kot žafran, napram Hrvaški krat dva, v Španiji sva že dobila kaj podobenga za tretjino naše cene. Ampak je bilo super, sem bila po 20+ letih pri nas na morju in ni bilo tako slabo kot sem pričakovala. V dani situaciji so boni prišli super prav, na Hr ni bilo več mogoče, ker vedno letujeva septembra, za letalske karte pa so mi vrnili denar, ker so oni odpovedali oba leta.
Imaš 800 eur, ki ti jih je nekdo podaril, ti pa jih nočeš zapraviti? Jaz tega enostavno ne razumem. Pa pejt v en luksuzni hotel in si privošči sobo, ki si je sicer nikoli ne bi. Ali pa… kaj jaz vem, ali res nimate nobene želje, kaj bi še počeli razen tega, da ste doma? A čisto povsod ste že bili? Čisto vse ste že videli?
Mi smo dobili 600 eur (midva vsak po 200 eur, otroci po 50), pa bi brez težav zapravili še bistveno več, če bi imeli. Škoda, da na otroke niso dali več.
[/quote]
🙂 Jaz sem se več kot dva meseca potepala po Gorkem Kotarju in Velebitu skoraj zastonj, ker imajo Hrvati čudovito organizirana zaklonišča. Slovenijo sem pa že prehodila po dolgem in počez in bi mi teh 800 eur prav prišlo za drva, recimo, za dopust pa ne, sem se nadopustovala.
O bog, o bog. Kakšna naduta in arogantna rit si pa ti. Pa kaj pol, ce si že vse videla? Naša Slovenija je tako zelo lepa, da se človek, tudi če gre večkrat pogledat eno in isto stvar ne prenaje lepot, ki jih imamo. Ti pa dobiš za 800 eur bonov in jih ne boš izkoristila. Pa kdo bi razumel tako omejen um, kot je tvoj? Res si primitivna.
Forum je zaprt za komentiranje.