Tako sem jezna
Noname743, 09.02.2022 ob 12:04
Hvala ti preljuba Slovenija, hvala za vse….
Danes bi se najraje spakirala in kar sla.
Pa kaj je to danes? Kaksna fora je s to minimalno placo in kreditno sposobnostjo? Wtf!!
Delam kot nora, v treh izmenah, vikende, praznike…place dobim 1200e. Danes sem vprasala za kredit, ker bi zamenjala 14 let star avto. Ma ni sanse, sem kreditno nesposobna, zakaj? Ker imam stanovanjski kredit 200eur in enega otroka? Pa mi recejo: gospa s poplacilom obveznosti, boste imela vec moznosti?
Ja kaj, kako? Prodam stanovanje? A dam otroka v rejo?
Pa ne bi kupila ne vem kaksen drag avto, nekaj kot toyota auris ali swift? Pa se taksno placo uspem nekaj prisparati ampak teh prihrankov ne morem in nocem porabiti za avto.
ce dobis 1200 neto, je to vec, kot dobi 75% vseh zaposlenih v slo. spadas v top 25%. ti pa bi dala froca v rejo. nisi normalna.
Avtorica, polomila si ga, ker nisi že ob nakupu tega avta začela na stran nalagat za drug avto. Ampak še ni vse izgubljeno. Če je avto še kolikor toliko ok, da bo vozil še nekaj let, začni sedaj šparat. Toliko kot bi dala za kredit, če bi ga dobila, daj vsak mesec na stran. Pa kupi rabljen avto. Pri novem največ izgubiš.
Naslednjič pa takoj ob nakupu avta, začani varčevati za drug avto in kupuj avte z gotovino. Pa rabljene avte.
Forum je zaprt za komentiranje.