Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tako dolgočasen je moj fantic

Tako dolgočasen je moj fantic

S fantom se vidiva med tednom redko, ker oba delava preko študenta čez poletje. In zadnjič se vidiva, sva šla lepo na izlet, jest in tako naprej. In, ko sva se vračala domov sem čakala, da bo dal kak namig za sex ampak ga ni dal. Sicer nevem a je tako sramežljiv al kaj, komot bi lahko v avtu na hitro ampak ne. Kar razočarana sem nad njim. Zdej, ce se ne popravi do oktobra bom mogla najt kr kakega drugega korenjaka, kakšnega sexy vroče krvnega študenta.

To nas niti najmanj ne zanima, to povej njemu, halooo. Tako si čudna?

Aja, če ti vsakič ne bo rekel za sex boš šla pa kar drugam. Ja vau kok si ti huda. A veš, da mi dol maha kaj si ti in kaj delaš. Zaradi mene, če vsak dan po drugem skačeš.

Odgovor na objavo uporabnika
Večna optimistka, 13.07.2021 ob 19:38

S fantom se vidiva med tednom redko, ker oba delava preko študenta čez poletje. In zadnjič se vidiva, sva šla lepo na izlet, jest in tako naprej. In, ko sva se vračala domov sem čakala, da bo dal kak namig za sex ampak ga ni dal. Sicer nevem a je tako sramežljiv al kaj, komot bi lahko v avtu na hitro ampak ne. Kar razočarana sem nad njim. Zdej, ce se ne popravi do oktobra bom mogla najt kr kakega drugega korenjaka, kakšnega sexy vroče krvnega študenta.

Kakega starega prdca si najdi. Tisti kar naprej težijo za sex.

Res je, da je sex pomemben za zvezo ampak ni pa vse. Da pa imaš tako mišljenje, da bi kar drugam šla se pa vidi da si še mlada in nimaš pojma o ljubezni.

Joj no, zakaj pa ti ne prevzameš pobude in ne uporabiš ustnic še za kaj drugega kot le govorjenje. Bodi dominantna, če je sramežljiv morda rabi le vzpodbudo in tako jo lahko dobi, z malo sreče pa se vama bodo odprla vrata v svet mesene ekstaze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close