Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TAKKO FASHION

TAKKO FASHION

ZIVJO MENE PA ZANIMA KVALITETA TE SMESNO NIZKE TRGOVINE Z OBLACILI. Z IZKUSNJAMI NA PLAN PA LEP DAN VSEM

Malce potipaj posamezne stvari – bos opazila razliko. Tiste “boljse” zadeve so pri nas prav zares ok! (tudi po pranju in centrifugi imajo popolnoma enake geometrijske lastnosti in izgled! 🙂

Tadeja

Ne vem, kaj ti je tak smešnega na Takkotu. Pisana trgovina s pisanimi krpicami, cene zmerne, kvaliteta čisto v redu… Do zdaj sem kupila ene hlače in en komplet perila, pa se vse lepo pere in udobno nosi.

Men so smešne številke….tud če vzamem small…je meni vse preveliko… res številke imajo res velike…

…drugače pa o.k.

Jaz pa svojih izkušenj ne morem dodat…Bi bila pa vesela, če bi jih kdaj lahko. Bi pa prosila, da mi poveste kje se nahaja ta trgovinica….

Hvala

Trgovina se nahaja nasproti Leclerca v Ljubljani (Na Rudniku). Trgovina mi je všeč, imajo pač stvari za mlade in tiste, ki se še počutijo tako…pa še za otroke…podoben je New Yorkerju…mi jj pa bolj všečravno zato, ker ima tudi večje številke….v NY so samo do 38…:-((((

Lep dan

ni slabo

Iz izkušenj povedano, super je. Res da ne smeš kupiti ravno vsega, pa saj sama veš vse o pregledovanju cunjic. Jaz kupujem v Kranju zase, za svojega fanta in svojega nečaka in nečakinjo….do sedaj vse Ok

Trgovina dobra ima raznovrstno blago cene dostopne.

[/quote]

Ja, super, 5 let stara tema nam resnično koristi!! Bbbbrrrr!!!

jožef je plačan da dela brezplačno reklamo

LOL

[/quote]

Ja, super, 5 let stara tema nam resnično koristi!! Bbbbrrrr!!![/quote]

In kaj? Trgovina menda še vedno stoji a ne???

Ko govorite o tekstilu.

Barvan tekstil se prilepi na kožo in naredi majhno ranico.

V trgovini so v prosti prodaji rezila za kožo.

Potem pa ni čudno da so “vsi” dijaki razrezani.

Mislim da bi bil nakup možen samo z licenco.

takko fashion = oksimoron

hugo-boss…mura hlapec…to kupujte…ne pa takko ali takko:)

OJLA
JAZ V TAKOTU KUPUJEM ZE 3LETA IN NISEM NITI ENKRAT DOBILA KAJ SLABEGA KUPUJEM SAMO TAM SEDAJ SEM SE POSKUSILA MODRCKE ODLICNI SO USE MI JE SUPER PA SUPER JE K IMAJO TUDI STEVILKE ZA MALO MOCNEJSE TUDI MOJA MAMI TAM KUPUJE IN JE ZADOVOLJNA TAKKO ZAKON

Tudi jaz sem zadovoljna z oblačili iz Takkota. Npr. dve majici sem kupila v akciji (mislim, da sta bili okrog 5 eur) in ju imam že skoraj dve leti. Nič raztegnjeni ali razbarvani. Pa ene kavbojke, ki jih imam leto in pol, so tudi še vedno čist lepe, nič razbarvane, bile pa so nekje 12-15 eur, ne vem več točno. Tudi nekaj lepih tunik in majic s kratkimi rokavi imam, spodnjega perila pa ne, tako da ne bi znala povedati, kakšna je kvaliteta perila.

meni osebno v tej trgovini sploh ni nič všeč, je pa sestra kupla eno majčko,ki jo je po prvem pranju stran vrgla, tako da bolj slabe izkušnje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close